Lasa rusinea ca pana la urma sunt parintii tai, du-te si spune-le ce s-a intamplat.Nu pot sa cred ca varul tau isi bate joc de tine(pana la urma sunteti rude) iar legat de "prietenele" tale, nu asa se comporta o prietena adevarata eu zic sa nu mai fiti prietene. Daca totusi vrei sa mai iesiti toti impreunsa si vezi ca iar isi bat joc de tine le spui pur si simplu:Ori terminati acum ori plec si nu mai ies niciodata cu voi.
Buna. Fereste-te de ei si incearca sa-ti gasesti alte prietene, caci daca rad de tine, nu prea sunt prietene bune
Cati ani ai? nu stiu ce sa zic, ai putea sa ii spui tatalui tau sa vorbeasca cu parintii lor, sau sa se ia de ei...
Sincer nu stiu ce sa spun , oricum, incearca sa-i ignori, sa nu le dai apa la moara, lasa-i sa vorbeasca cat vor si nu-i baga in seama, se vor plictisi la un moment dat si te vor lasa in pace.
Bine...am înţeles, dar care e mai exact întrebarea? În fine.Treaba e că aceia nu-ţi sunt prieteni; deci dacă îi urăşti de ce mai stai cu ei? Făţi alţi prieteni,adevăraţi prieteni.Şi nu te simţi stânjenită, spune-le părinţilor, deoarece nu ai altă soluţie.Sunt singurii care te pot ajuta.Nu le mai permite acelor copii needucaţi să te hărţuiască şi să-şi bată joc de tine.
Baftă.
Persoanele date cu siguranta nu sunt prietenii tai. incearca sa intri in contact cu ei cit mai putin posibil,fa-ti alti amici care te vor accepta si te vor sustine asa cum esti. Sa-ti anunti parintii e ceva firesc, nu-ti fie rusine caci aceasta e meseria lor, sa-si ajute copiii...cu siguranta iti vor oferi un sfat mult mai valoros de cit al nostru
Andreea nu stiu cati ani ai, dar in primul rand trebuie sa iti schimbi prietenele neaparat si anturajul in care te afli.Si fara nicio rusine sa le spui parintilor tai, pentru ca nu poti continua asa.Bafta