anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aseara i-am pus o intrebare mamei mele si nu stiut ce sa-mi raspunda.Mai exact a inceput sa rada laughing Ea suna cam asa: "ce-ai face tu daca ti-as spune ca sunt pe invers"? Intrebarea mea pentru parinti si nu numai este ce ati face in aceasta situatie. daca fiul sau fiica voastra ar veni la voi sa va spuna ca au inclinatii sexuale diferite?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-am gandit la asta cu mult inainte de aparitia acestei intrebari! Copilul are model in familie...cunoaste notiunea de normalitate, iar viata sexuala probabil ca o sa si-o inceapa cand va fi capabila sa ia o asemenea decizie in mod matur! Viata sexuala si orientarile ei nu vor fi atunci problema mea, in sensul ca nu pot decide nici eu si nici tatal ei ce anume o satisface si o face pe ea fericita!
Acum, daca in loc de ginere, as avea o nora....asta e partea a doua! Dar daca as vedea ca e fericita, zau daca m-ar intereseaza cine o face fericita! Iti spun ca n-am raspuns de dragul raspunsului, ci din convingere! Cati ma vor condamna pentru raspunsul asta!

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cred ca e foarte greu pentru un parinte care nu-si poate reprosa derapaje in educatie sa auda asa ceva de la copilul sau. Sincer, nu stiu cum as reactiona, ca parinte. Ca persoana, am prieteni de alte orientari sexuale, ii accept, ne intelegem foarte bine, pentru ca suntem DOAR prieteni.
Pe de alta parte, parintii sunt singurele persoane din lume care ne iubesc neconditionat. Odata trecut socul, ar accepta si si-ar iubi copilul pana la ultima suflare.

| pypa007 a răspuns:

Au ramane socate cand ar auzi ca fata sau baiat as pe invers nu nu ar artepta asta nici o data

| liliana83 a răspuns:

Ca mama de copil ce sunt la-s intelege. nu e o dorinta de a fi pe invers, e nascut in asa fel si nu-i putem invinui cu nimic. eu am baiatul de 9 ani iar atunci cand il vad ca face cate-un gest de fete(in gluma) deja incep sa-i atrag atentia. oricum nu e de glumit cu aceste chestii.sunt persoane normale numai ca...happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Este o problemă extrem de delicată.
Trebuie și o consilieră psihologică.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Destul de dificil. N-am prejudecati de acest gen, dar mi-ar parea rau fiindca stiu ce greu va supravietui in aceasta lume plina de discriminare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ April am intrebat-o in gluma. purtam o discutie prieteneasca pur si simplu si radeam noi acolo si am intrebat-o asa de curiozitate. A ras pentru ca stie ce are la usa si a zis ca sunt foarte amuzanta. Nu sunt pe invers laughing