| Rockărița a întrebat:

Aseară mi s-a întămplat ceva cam ciudat thinking Stăteam în pat și am auzit un zgomot ca și cum cineva ar încerca să deschidă ușa de la intrare.Apoi am auzit o voce de femeie care cânta( laughing aia cred că era vecină-mea). După am văzut o umbră albă pe perete...Plus că nu am mai putut adormi de vreo 3 nopți,iar ieri seară am auzit niște sunete venind de sub pat,ceva de genul unui câine care zgârâie parchetul(am un câine,dar el dormea lânga mine). Nu prea cred in chestii paranormale, dar ce mi s-a întâmplat a fost ciudat rău thinking Voi ce părere aveți?

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca in tot ce ti s-a intamplat exista o explicatie, eu nu cred in paranormal

| DarkWerewolf13 a răspuns:

Uneori, subconstientul nostru are alte crezuri decat mintea noastra. In subconstientul tau tu crezi in existenta paranormalului dar nici moarta n-ai recunoaste asta. Sia asa ca de fiecare data cand se intampla ceva normal, subconstientul iti vorbeste si-ti da acea teama nejustificata.
incearca sa-ti spui ca totul are o explicatie logica si sa te duci in voia sorii.

| Dragos_Arapasu_1994 a răspuns:

Ai 2 variante, ori ai imaginatie si crezi ceva ce nu e chiar real ori ai probleme cu spiritele.

| DeatHPupp3t a răspuns:

Pai daca nu ai adormit de trei nopti probabil ti-o jucat mintea feste. sau daca tu simti ceva ciudat du-te la un preot cevahappy sau a in casa cu aghiazma

| DeatHPupp3t a răspuns:

Pai daca nu ai adormit de trei nopti probabil ti-o jucat mintea feste. sau daca tu simti ceva ciudat du-te la un preot cevahappy sau da in casa cu aghiazma