Poate ai pus tu hainele mai grele in partea din fata astfel acea suprafata pe care stau s-a inclinat, a lovit usa si au cazut.
Poate aveai prea multe și de aceea au căzut. Dar, ca siguranță, ar fi bine sa nu ai în casa lucruri care au legătură cu spiritismul.
Eu sunt deschisa spre orice ce iese din tiparele obisnuitului eu te credeam dar explicatie nu e, majoritatea oamenilor nu te-ar crede 95 % dar eu apartin acelei categorii care crede in poltergeist desi mie personal nu m-i s-a intimplat. Aveti persoane decedate in curand in familie? Sau casa in care locuiti e veche? Sau ai dusmani?
Cu siguranta sifonierul tau este bantuit de o entitate spirituala ce a fost la viata ei designer vestimentar si amatoare de selfie`uri.Nu este multumita de felul in care le faci si a vrut sa te ajute cu o tinuta mai potrivita.Nu te ingrijora, ba mai mult, pune`ti telefonul in sifonier peste noapte sa`si poata face si ea.In cel mai scurt timp veti fi best friends forever si te poti lauda la prietenele tale cu ceva cool.
In sifonierul tau s-a strecurat un boschetar, fost designer vestimentar, sarac si el ca no, suntem in Romania si o aruncat hainele din sifonier pe tine deoarece e dezgustat de gusturile tale vestimentare.
Acuma o sa ma duc sa ma sinucid si cum nu o sa mai am ce face o sa vin la tine in dulap si o sa te bantui, si eu si boschetarul care e deja acolo.
Btw, daca tot ma insulti macar fa-o corect.
Daca usa nu era stricata, si hainele nu erau inghesuite, foarte rau, cineva te bantuie, vreo fantoma... in caz de ti se mai intampla lucruri de genu, zi asa cu voce tare: Satano! pleaca in numele lui Isus.domnul sa mi te binecuvanteze, fetito!