Danutsa, fii tare tatal tau te priveste de sus.acum el este ingerul tau pazitor si cu siguranta nu vrea sa fii trista. El o sa te apere de tot si o sa fie langa tine mereu chiar daca tu nu il vezi.
Sincere condoleante.
!
:*Deyutza
Orice sfarsit este un nou inceput.Ai incredere in viata, si gandeste-te ca asta a fost voia Domnului.Condoleante.
DANUTSA, fii tare. Nu trebuie sa fim tristi pentru cei trecuti in nefiinta, ci bucurosi, fiindca acum este alaturi de Dumnezeu. Tatal tau te priveste de sus, nu-l dezamagi. Fii puternica si incearca sa fii exact asa cum te-a vrut el.
Sincere condoleante.
Intr-un fel si eu ma simt prost ca am facut lucrul asta, dar vreau s-o ajut cumva, poate ma va condamna ca am facut acest lucru dar sper in acelasi timp sa ma inteleaga, voi ce parere aveti, am facut bine ca i-am expus problema aici?
DANUTSA... fi tare... simti ca toata lume cade cand iti pierzi un parinte... dar trebuie sa fi tare. asa e viata uneori te ridica in slavi uneori te duce jos... asa e ea. cu urcusuri si coborasuri... Condoleante.
Ea se simte prost ca ne-ai spus, insa e bine ca ai facut-o
pentru danutsa: e greu sa pierzi pe cineva drag, dar mai ales un parinte.
doare rau de tot, si va durea toata viata, insa iti vei reveni cu trecerea timpului si vei pastra o amintire frumoasa in sufletul tau.
ai grija de tine!
Buna! danutsa, fii tare, pentru ca desi e vb de tatal tau, esti tanara si viata merge inainte, trebuie sa fii tare pentru ca sunt sg k asa vroia tatal tau sa fii! poate ca Dumnezeu a mai avut nevoie de cineva aqolo Sus...si daca pe tatal tau l-a ales inseamna k tatal tau era un om bun...ai grija de tine, capu'sus si fii tare. pup
LisaJulie întreabă: