anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Asi avea si eu o mica problema cu formele corpului meu. Am un organism care ma ajuta destul de mult. Nu spun ca sunt nemultumita de felul cum arata, dar consider ca nu ar strica sa mai slabesc. Problema nu ar fi asta:d. Dar nu vreau sa slabesc si la picioare. Adica... vara asta am incercat sa ma ingras la picioare dar initial nu m-am gandit ca se va pune si pe solduri si in burta. Si asa cum era de asteptat am pus cateva kg nedorite si pe abdomen. Problema mare e ca vreau sa ma ingras in continuare ( sa pun pe picioare ) dar sa slabesc doar in zona abdomenului. Nu as vrea propuneri gen : sala sau abdomene sau cura de slabire. Deoarece consider ca daca tii o cura de slabire o anumita perioada pana cand reusesti sa ajungi la formele dorite si dupa nu te mai tii de cura sau de sala etc. pui dublu asa ca... nu stiu caut o alta varianta. Funda pentru raspuns cel mai ok. vot pentru restul :X

Răspuns Câştigător
| MuñequitaLoka a răspuns:

Pei nu prea stiu ce alta variata exista in afara de ce ai enumerat tu.
eu zic ca o masa echilibrata adica sa mananci bine si sanatos.
iar miscarea e obligatorie. deaorece daca faci miscare, sport, corpul va arata bine si dupa ce nu faci. plus corpul are nevoie de asa ceva. de exemplu daca nu vrei sa mergi la sala. poti sa faci de exemplu de pe youtube Zumba, aerobic, abdomene, si iti garantez ca va avea efect. sunt miscari speciale pentru a face muschi pe abdomen sau unde mai doresti

1 răspuns:
| andreea_3446 a răspuns:

Cum ai reusit sa te ingrasi la picioare ca eu ma chinui si nu pot de nici un fel?