Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
) ma joc cu talente, si cu fite, sunt printesa intre fetite.
2)Am fite de la Paris, sunt printesa ca din vis, am pigmentul colorat si sclipesc ca un diamant.
3)fite, gesturi si tupe asta e talentul meu, pe ecran da foarte bine o printesa asa ca mine, stiu sa-nvart totul in loc, dobor prostii dintr-un foc...
4)sunt si doolce si amara, depinde de vrajeala~~sukarime si talent, dobor orice clasament~~diamant adevarat, exemplar unikt~~
5)''~vrei sa fii stilata.ACCEPT,RESPECT. dat n-ai clasa sa stii. exagerezi, meditezi.incerci sa ma COPIEZI''~
"[♥]Dacaa`sunt subiect d Barfa`Tu cretinoo esti oo tarfa`[♥""
Le pui conditzii, la toti care t vor Uita-te dar nu atinge, si uite-asa tu ii omori Fermecator, ai un zambet criminal Si fundu' ala ar trebui sa fie ILEGAl Este extraordinar mersu' ala intepat Iese din normal mersu' ala elegant Stii prea bine, la tot ce ma refer Graviteaza toti in juru tau fara vreun reper Ash vrea sa-ti cer, sincer un autograf Semneaza Domnïshoara care te-a dat peste cap!
Mersul meu de scena… Te baga in dilema Vorbesc ca O profesoara… cu un cuvant te bag in Boala pozez pozitii proprii… iar voi TARFELOR da-ti Copy
M-am nascut sa joc pervers pe sistem periculos, sunt micuta si versata si de multi invidiata. Ochii verzi si pielea fina pentru el sunt o REGINA
k tine intr-o zi vad 10…stilul tau ma lasa rece nu esti primul care incearca q vrajeala sa ma fac din grupul pustoaicel tu te-ai dat la SEFA LOR
recunosc, m`am prefacut. Dar am ajuns unde am vrut..Shi am tacut cand am plecat..shi am zambit k a meritat!""
Merg incet inspir talent c-am venit din occident ca sa strig in gura mare"copia" n-are valoare
Asta-s eu si n-ai ce face…. mami alta nu mai face
"? Plina de Idei pentru o iesire din Banal, acea Copila cu Acel Ceva Special... Buna sau Rea, Dulce sau Amara, raman ORIGINALA"?"
___[]~[:*]~ CeI care ma critica si Ma invidiaza ~[]~___Vor doar sa ma scHimBe___PenTru cA vad in mine ceea cE Ei nu vor Fii niciodata [!]~[:*]~[]___
Azi e unicat, maine e copiat, dar niciodata egalat…
Are numai 15 ani si nu stie c simte... Astazi te iubeste.Maine te minte. Dar nu incerka s`o schimbi. Asa e ea! Dk ie a lui.Nu poate fi si a ta
. In ambitia mea vorbeSti cu ea Da stai asa ca nu e asa! Jura`te pe mama ta k nu mai ai drag de mine Sh k stai cu ea doar din iubire. Nici nu sti ce sa mai zici, ca sa ma oftiki.]"
Ma urasti?
Problema ta!
Ma copiezi?
Nu`mi ajungi nici pana la picioare!
Ma iubesti?
Ce bine...si eu pe tine!
Un sfat?
Nu te lua de viata mea!
te-am amagit?
Scuze, n`a fost cu intentie!
te-am insultat?
Foarte bine, meritai!
te-am jignit cand nu era cazul?
Iarta`ma!
Ma invidiezi?
Incearca sa fii mai bun daca poti!
Ce fac cu viata mea?
Ce vreau!
Ai zis ce`ai vrut?
Ai sa asculti si ce nu vrei!
Vrei sa te multumesc?
N`o sa ma schimb niciodata!
Rea?
Cu cine merita!
ti-am zis ca te iubesc?
Am fost sincera!
Bunul meu simt?
Depinde de al tau!
Copilaroasa?
Da, pentru ca asa vreau!
Matura?
Cand vreau!
Prietenii mei
Cei mai tari oameni
Vrei sa mi fii prieten
Demonstreaza mi ca meriti
Te urasc
Ma respecti, te respect., ma ataci, ma apar, ma urasti, nu te urasc.si Stii de ce? pentru ca ceea ce pe tine te caracterizeaz.pe mine nu ma defineste" "
Complimentele tale nu ma ridica.criticile nu ma coboara.sunt ceea ce sunt nu ceea ce vor altii sa fiu.nu sunt perfecta nici nu vreau nici nu pot.sunt ceea ce sunt. iar daca nu-ti convine nu ma plang
LUNI m-am gandit k MARTI trebuia sa ma duc MIERCURI la scoala cum JOI a trecut VINERI nu mai m-am dus k SAMBATA era zi libera si DUMINICA stateam acasa.
nu mi-e frica de moarte. dar totusi nu vreau sa fiu acolo cand se intampla.
iubesc viata mai mult decat ea pe mine
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.141.42.41) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro