Da, succesul in viata pe partea ssex, iubire, chestii afective, familie, dar nu pe cariera.
Pe cariera te duce catre succes o minte luminata care sa faca chestii ce putini le pot face, chestii f cautate mereu si platite extrem de bine. Nimeni nu te plateste sa se uite la tine si atata.
Ala zice "vreau sa-mi proiectezi telefoane, poti?", atat. Pentru ca unicul scop este profitul si nimic altceva, nu conteaza omul in sine, damite ca arata sau nu mai arata nu stiu cum.
Fizicu le ajuta doar pe alea sa aiba succes asa la bani, sa dea de unul cu bani, dar alea-s cazuri mai rare, 95 % din oameni nu au asta, trebuie sa munceasca pentru bani, fie ei mai multi sau mai putini.
Nu. Vezi si tu ce urate sunt toate vedetele astea atat barbatii cat si femeile, noroc cu produsele cosmetice. Un suflet mic iti garanteaza succesul.
Nu, nu are nici o treaba cu succesul. Poate fi de ajutor in unele cazuri dar daca te bazi doar pe aspectul fizic nu vei realiza nimic.
Nu garantează, dar cred ca persoanele atractive au deseori mai multe șanse la succes.
Doar oamenii superficiali spun asta. Nu, aspectul fizic nu iti garanteaza succesul in viata. Insa este important sa te ingrijesti, sa fii placut ochiului. Calitățile ce iti aduc succesul sunt carisma, bunatatea, empatia, chiar si simțul umorului