| Spermezan a întrebat:

Asta a fost prima parte: http://www.tpu.ro/......rebuie-sa/

*Ma adresez exclusiv celor care NU vor sa fie eutanasiati javrele jigodite.*

Se aplica urmatorul scenariu in care sunteti protagonist...

Mergeti pe un pod, deasupra unui râu. Ajungeti la jumatatea podului si observati din indepartare un caine (sau un animal favorit de-al tau) si un om (nu-l cunoasteti pe acest om; nu l-ati vazut niciodata in viata voastra pana acum).
Stii sa inoti dar, din cauza curentului, nu poti sa-i salvezi pe amandoi si nimeni nu mai e pe acel pod sa te ajute. Inevitabil, cainele sau omul va muri, totul depinzand de decizia ta.

Pe cine salvezi: cainele sau omul?

15 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Sunt obligat sa-mi pese?

| GreenBubble a răspuns:

Wtf!?
Pentru ce atatea scenarii?
Nu e vorba de un scenariu, e vorba de un fapt real care s-a intamplat.Un copil a murit insa nu din vina cainilor, din vina celor care i-au lasat in strada.Cainele e un animal construit in asa fel incat sa apere un teritoriu, ca multe alte animale de altfel.Nu se pune in balanta viata cainelui si a omului, asta nu e o solutie a problemei. Ar trebui condamnati cei care nu au avut grija ca acesti caini sa fie adunati de pe strazi, nu iubitorii de animale.Cu ce e vinovat cainele ca a fost lasat pe strada sau ca a fost traumatizat, fapt pentru care a devenit agresiv? Nu va indrepati atetia spre cine trebuie.

| Spermezan explică (pentru GreenBubble):

Este un test psiho-sociologic. Nu este doar un simplu scenariu.

| zurick a răspuns:

Viata unui caine e mai importanta decat cea a unui om, sigur...pe om

| Kalla a răspuns:

Omul.

| LordBolton a răspuns:

Ce fac daca nu imi pasa?

| Spermezan explică (pentru LordBolton):

In momentul asta, ma intreb de ce te-ai mai obosit sa scrii asta...

| LordBolton a răspuns (pentru Spermezan):

In acest scenariu as salva omul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-mi sacrific animalul mult iubit pentru un strain? De ce, nu vad mare diferenta intre un om si un caine, mai mult acel necunoscut poate fi predispus sa ma ucida, cainele meu nu, deci categoric salvez cainele.

| Kalla a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cainele tau iubit, un caine maidanez plin de bale, boli si purici.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Kalla):

Atunci salvez omul

| Kalla a răspuns (pentru anonim_4396):

Da.

| Scarbo a răspuns:

Cainele.

| Dumniezău a răspuns:

Pe nimeni.Lasa-i sa se inece.

| Polonic1 a răspuns:

Cainele.