Nu cred ca esti sarita, sincer.Si mie imi plac filmele astea cu Harry Potter.
Doar pentru. ca rozalia a raspuns la intrebarea asta, ea care este doar o vrajitoare in cautare de clienti, trebuie sa raspund si eu, te rog sa ignori specia asta, magia este complet diferita de vrajitorie. magia e reala si nu trebuie confundata cu nimic altceva. daca ceea ce vrei este magie, trebuie sa citesti ceea ce trebuie, nu vrajitorie.
Nu esti sarita.Stiu sentimentul.Am citi HP1 de vreo 3-4 ori pana acum. Le-am citit pe toate si mai am zile cand ma uit la toate filmele de la primul pana la ultimul
Sigur nu esti sarita de pe fir... e normal sa te simti asa, si eu am citit cartea de mii de ori (chiar daca mi se interzicea :-s) si filmele de asemenea, asa ca nu-ti fa probleme
Hey...si mie imi plac foarte mult cartile fantasy
si stiu sentimentul, te fac nu stiu sa te simti fericit adica te ajuta sa-ti dezvolti si imaginatia. sunt tari... incearca sa mai citesti si alte carti fantasy
nu. nu esti sarita, crede'ma si eu sunt fff obsedata de aceste carti
Nu esti sarita si eu sunt obsedata de Harry Potter dar nu de carti caci nu-mi place sa citesc ci de filmee:X:X:X:X seria HP e cea mai tare. Am toate jocurile si filmele...asa ca fi linistita