Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Februarie 2025 sunt:
De ce băieții /fetele cu depresie și anxietate nu se expun pe TikTok,Facebook? Adică nu își pun poze cu ei, doar poza neagra am observat! E ceva generic? De ce sunt așa de nesiguri?
Bună ziua am o mare dilemă, se poate ca la o logodnă sa fie mai multe domnișoare de onoare?, Și ce ar trebui să facă o domnișoară de onoare?, Mulțumesc anticipat!
Ce filme va plac foarte mult? Mie îmi plac cele de acțiune foarte mult
Dacă iubirea poate exista și fără căsătorie, iar credința și fără religie, atunci de ce sunt căsătoria și religia mai importante în ziua de azi decât iubirea și credința? Și de ce religia...? (mai mult)
Ce culori va plac cel mai mult? Mie îmi plac: maro rosu roz galben albastru mov și negru
Coliva de la inmormantarea mamei s-a stricat. Mai aveam un paharut si am uitat de el in frigider. E pacat sa o dau la pasari?
Bună! Ceva băieți goth pe-aici care caută o aventură sau relație?;)))
Hey! M- am înscris la școala de șoferi. Am dat sala am luat- o din prima. Joi am traseul. Mai am câteva ședințe de condus, și le fac face săptămâna asta. Instructorul mi- a zis că eu știu ...? (mai mult)
Care sunt mâncărurile voastre preferate?
S-ar zice azi, 2 februarie că și-a văzut ursul umbra și că o să mai avem 6 săptămâni de iarnă. Sa fie ceva adevărat în tradiția asta? Ce credeți?
Dați-mi intrebari grele rau pentru căsnicie va rog intrebuie până luni va rog
Buna! Am si eu o problema legata de un site de socializare..mai precis matrimoniale pentru seniori..am facut greseala ca in urma unor reclame aparute cand jucam un joc pe telefon sa apara acest site..am...? (mai mult)
Ce dulciuri va plac foarte mult? De ce?
Eu sunt extrem de demoralizata și suprata, asta deoarece toată lumea îmi spune ca nu voi putea face nimic și asta din cauza condițiilor cu care m- am născut ( spectru autist). M- am înscris la...? (mai mult)
Cum pot invăța limba portugheză cât mai ușor? Am căutat și cărți dar nu sunt prea multe variante.
Cine are 12 ani?
Cand aveam 8 ani mama ma punea sa o plang imaginandu-mi ca a murit. Ce parere aveti.
Nu vi s-a întâmplat să fiți sunați de un apel necunoscut din Regatul Unit? Și să vă arate ca l-ați respins la o anumită ora cutare?
Vi s-a întâmplat vreodată ca folosind o singura parola pentru mai multe conturi gmail și yahoo sa nu o mai puteți folosi după ce ați făcut deja trei conturi cu aceeasi parola?
Salutare! Mă macină o curiozitate, aș vrea sa merg la o femeie care da în tarot/cafea/orice astfel de lucruri să vad ce mi ar spune, sa vad daca ceea ce spune acea femeie cam bate cu viața mea....? (mai mult)
Salut Am o problemă cu Instagramul când trimit un mesaj îmi apare invitația a fost trimisă Poate cineva să mă ajute?
Hei, TPU, tot uitându- mă la niște filme cu niște fete frumoase (aici, zic frumoase ca fiind actrițele), dar care au vrut să iasă, să se distreze cu băieți prin cluburi care niciuna în ...? (mai mult)
Salut TPU. Am o întrebare urgenta. Am nevoie sa merg la Banca Transilvania dar am buletinul pierdut, fiindcă am primit pe mail o înștiințare că mi se va închide contul la BT daca nu mă prezint,...? (mai mult)
Buna, mi- a facut o prietena piercing in ureche și vreau sa imi fac și a 3 a gaură adică upper lobe ceva de genu dar nu știu exact dacă doare sau nu. Am văzut ca părerile sunt împărțite. Nu...? (mai mult)
O întrebare pentru băieții de 20- 30 de ani, ce ați alege o fată de 20- 25 de ani bună rău dar care are un copil sau o femeie de 40 de ani bună rău care nu are copil și nici căsătorită nu...? (mai mult)
Ce va place mai mult: vanilia sau ciocolata?
E pe tik tok un cont al unei autoserviri nu stiu din ce oras si care prezinta zilnic preparatele. Deci oamenii aia au 4 feluri de ciorbe si 40 FELURI de mancare, practic orice mancare gatita care va puteti...? (mai mult)
Buna seara, am o problema care nu ma mai lasa in pace de o ora si ma tot gandesc si sunt foarte stresat. Deci a fost astazi prietenul meu pe camp cu motocross ul cu niste baieti, iar in urma cu 30 de...? (mai mult)
Buna. Acum cateva zile cand am intrat pe Instagram mi- a aparut pe ecran ca mi s- a blocat contul. Am trimis o contestatie la aceasta decizie. Scrie ca ar trebui sa dureze putin mai mult de o zi, dar ...? (mai mult)
Daca ai dintii demineralizati, dar nu e doar pata aia alba, ci ca o fisura in fata pe dinte, se mai poate face ceva, cu icon de exemplu, sau trebuie sa faci fatetare? A patit cineva? Se vede foarte...? (mai mult)
Hei, TPU, dacă voi la locul de muncă ați rămâne singuri cu un coleg, colegă (să mai fiți și de se*e diferite), într- o încăpere în care vă priviți sau lucrați ce faceți voi și nu ...? (mai mult)
Eu cand am aparut pe lume parintii mei au vrut baiat, si in loc de numele meu de fata ei mereu mi- au zis pe alt nume, de baiat(care de fapt vroiau sa mi- l puna daca eram baiat). Credeti ca e normal...? (mai mult)
Voua nu vi se pare ca accidentele aviatice sunt cam dese in ultimul timp?
Ce va place mai mult: chimia matematica sau fizica?
Știți de firma "actor talent group srl " din sectorul 5, pentru public spectator la tv sau testare produse cosmetice sau sedinte foto, sunt de încredere? Poate cineva să-mi dea detalii
Ce alegeti: istoria sau geografia? De ce?
Bună ziua! Poți să afli cine ți-a spart contul de pe whatsapp?
Un profesor să spună unei eleve Te grăbești ca fata mare la măritat este in regula?
Știți cum funcționează suspendarea sau ștergerea contului pe Quora? Și cum funcționează ștergerea întrebărilor? Dacă o întrebare conține jigniri poate fi raportata?
Unde vi se pare mai frumos : la munte sau la mare?
Buna Nu știu ce se întâmplă cu mine plang în fiecare zi uneori fără motiv ma trezesc asa plângând nu mai știu sa ma bucur de viață deloc orice lucru mărunt ma afectează! Am mers la psihiatru...? (mai mult)
Cum activezi căsuța v-ovală la cartelă Vodafon
S-a adeverit in realitate tot ce au "prezis" cei de la Simpsons? Anul asta au plănuit/prevestit că vom avea o invazie extraterestra. Se va adeveri?
Nu stiu dacă ați văzut, era un tik tok in care unul întra în camera/casa și era un tigru de pluș pe pat și a zis ceva de genu: Am ajuns acasă, VAI CE M AM rahat PE MINE, îmi puteți lasă ...? (mai mult)
Îmi vine să stranut și dupa aia îmi trece, ce trebuie sa fac?
Ce înseamnă dacă un băiat de 22 de ani nu a avut niciodată un contact sexual, nu are prieteni și nici relație propriu- zisă cu cineva? Există șanse pentru acea persoană să se încadreze în...? (mai mult)
De ce transgenderii aduc atât de multe discuții înflăcărate și de ce sunt discriminați de majoritatea oamenilor persoanele care se identifica cu alt sex decât sexul biologic? Oamenii și în special...? (mai mult)
Bună seara, dacă sunt decolorată acum blond pui și vreau să mă fac altfel de blond de la palette și dacă în caz nu- mi place blondul de la palete, ma pot decolora înapoi cu decolorant blond...? (mai mult)
Ce limba preferati mai mult: franceza, spaniola, italiana, germana sau portugheza?
Sincer acum! De ce s-au anulat, de fapt, alegerile? :)) Voi mai intelegeti ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
Augustius întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?