Fa bani. Fa multi bani de sa nu ai ce face cu ei. Odata cu asta o sa vina si un oarecare confort psihic/lipsa de preocupare privind parerea celor din jur.
Nu este rau sa fii perfectionist dar este al naibii de rau sa fii negativist.
Schimba-ti modul de gandire, impune-ti sa gandesti pozitiv, sa fii pozitiv, fiindca atunci lucurile se schimba si poti sa rezolvi chiar si 1% din ce-ti merge rau sau este imperfect.
Problema ta e ca nu ai dat de lucruri indeajuns de complicate sau importante... ai avut parte numai de maruntisuri nesemnificative cel mai probabil si de-aia spui asta.
Stai sa dai de lucruri mai grele si sa vezi macar o fractiune din viata ca iti iese tie din cap perfectiunea si bullshit-urile astea Sa ajungi sa ai aceiasi rutina zi de zi ca dai cu bata in balta si o sa ajungi la cealalta extrema, sa nu iti mai peste de nimic pentru ca totul e plictisitor.
Nu poti sa-i schimbi pe ceilalti. Lasa-i in pace cu prejudecățile lor cu tot. Accepta oamenii asa cum sunt si bucura-te de ce e frumos in viata ta.
raMLesS are dreptate. Inca nu ai dat de probleme adevarate care sa-ti zguduie viata din temelii. Cand vei ajunge acolo vei ignora maruntisurile in care te poticnesti acum.
Maniera în care scrii, îmi spune ca ești la vârsta marilor idealuri. Cei ca tine au făcut revoluțiile. Mulți am trecut etapa asta, dar te asigur ca avansând în varsta vei capătă acel tip de mentalitate și înțelepciune e care te va ajuta sa balansezi în mod benefic toate aceste incertitudini, te va ajuta să-ți accepți propriu EU exact asa cum se prezintă, cu toate calitățile și defectele lui. Îmbunătățirea propriei versiuni a tale este o virtute, dar atenție, problema de care suferi tu e de natura psihologica dacă nu o combați a timp se transforma în extremism și devii o persoana antipatica și de evitat.
Cheers