Incearca sa vezi cum este ea pregatita sa depaseasca situatia asta, poate va incerca sa fie mai vesela, imita-i starea. Daca vrea sa fie singura, nu te baga sa o inveselesti. O asemenea situatie este foarte dureroasa si este bine sa tii distanta decat sa o ranesti prin intentiile tale binevoitoare.Incearca sa-i fii aproape prin gesturi, prin atitudine si nu neaparat prin vorbe, care oricum, la momentul asta, nu au niciun ecou in inima ei.
Of, grea situatie...incearca sa fii alaturi de ea mereu, sa-i oferi umarul tau sa-si descarce durerea, angoasa.Este foarte greu sa treci peste un asemenea moment.Nu te purta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic; dimpotriva, fii alaturi de ea mai mult ca oricand.In clipele acestea, vezi cine ti-e prieten si cine nu. Sper sa isi revina din necaz cat mai usor cu putinta, desi imi inchipui cat e de greu. Si tie iti doresc putere s-o poti sprijini.Are mare nevoie de tine.
Poarta te normal. Nu trebuie sa simta ca ti e mila de ea fiindca asa ii va fi mai greu.
Am fost azi la ea si intr-adevar, incerca sa se poarte normal, sa rada, sa faca glume, insa se vedea ca nu e in apele ei, abia se abtinea sa nu izbucneasca in plans. Iar noi, prietenii, ne-am purtat ca ea, am inceput si noi sa glumim si sa ne purtam ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Credeti ca e bine?
Constantin200787 întreabă: