| legallyblonde a întrebat:

Astazi a murit mama unei foarte bune prietene ale mele, iar ea este, evident, distrusa. Intrebarea mea este cum sa ma comport fata de ea, ce sa ii zic, cum sa o fac sa se simta mai bine? Pentru ca pe mine sincer ma depaseste situatia.

Răspuns Câştigător
| anna01 a răspuns:

Incearca sa vezi cum este ea pregatita sa depaseasca situatia asta, poate va incerca sa fie mai vesela, imita-i starea. Daca vrea sa fie singura, nu te baga sa o inveselesti. O asemenea situatie este foarte dureroasa si este bine sa tii distanta decat sa o ranesti prin intentiile tale binevoitoare.Incearca sa-i fii aproape prin gesturi, prin atitudine si nu neaparat prin vorbe, care oricum, la momentul asta, nu au niciun ecou in inima ei.

5 răspunsuri:
| PisicaAristocrata a răspuns:

Of, grea situatie...incearca sa fii alaturi de ea mereu, sa-i oferi umarul tau sa-si descarce durerea, angoasa.Este foarte greu sa treci peste un asemenea moment.Nu te purta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic; dimpotriva, fii alaturi de ea mai mult ca oricand.In clipele acestea, vezi cine ti-e prieten si cine nu. Sper sa isi revina din necaz cat mai usor cu putinta, desi imi inchipui cat e de greu. Si tie iti doresc putere s-o poti sprijini.Are mare nevoie de tine.

| cristiancristir a răspuns:

Poarta te normal. Nu trebuie sa simta ca ti e mila de ea fiindca asa ii va fi mai greu.

| botafogo a răspuns:

Este de ajuns sa ii fi prietena.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ii spui ca este mo proasata ca plane si sa

| legallyblonde explică:

Am fost azi la ea si intr-adevar, incerca sa se poarte normal, sa rada, sa faca glume, insa se vedea ca nu e in apele ei, abia se abtinea sa nu izbucneasca in plans. Iar noi, prietenii, ne-am purtat ca ea, am inceput si noi sa glumim si sa ne purtam ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Credeti ca e bine?