Alcoolu mentolat este ca sa nu te manance, e posibil sa nu iti priasca sau sa ai doar impresia ca au iesit bunbite mai multe pentru ca el le scoate la suprafata, cred ca ti-a dat si clorocalcin, conteaza foarte mult si ce mananci in aceasta perioada, am avut si eu asa ceva am mers la un dermatolog si mi-a ramas in minte aceasta poezie; Fara lapte carne branza oua si produse cumparate. Pe atunci stateam in oras si cumparam orice nu am prea inteles ce vrea sa spuna, acum cand m-am mutat la tara si mananc doar produse cultivate de mine in gradina mea, nestropite si fara chimicale imi dau seama de ce a zis asa ceva doctoru. Niciodata nu m-am mai intoxicat de atunci. Este neaparat nevoie sa iei medicamentele care ti l0-ea dat si fara sare, in aceasta perioada.
Este bun sa te dai pe bubitele respective cu alcoolul mentolat, pentru ca nu vei mai avea mancarimi. Consider ca este important sa iei si Claritin, care este un antialergic precum si calciu.
In perioada aceasta nu trebuie sa te speli pentru ca, nu-ti va face bine. Cred ca, este important sa vezi ce anume ti-a declansat alergia si sa eviti sa mai consumi acel produs ori acel medicament. Mergi si la medicul de familie pentru a vedea ce ai de facut pe viitor. Multa sanatate.
Posibil sa ai o alergie dar poate fi o boala a copilariei. Mergi la medicul de familie sa vezi ce iti recomanda.