Te cotrazic, acum ai 3 . Pái poate iti aduci aminte de faza cu Becali, cand se batea cu mainile in piept ca masa l-a nascut filozof.mai e nevoie de cuvinte?
Hmmm... la intr aia de cultura generala, ai avut grija sa ma "intepi"...
vb lui nony ai intrebari incuietoare, incearca sa nu iti mai etalezi cunostintele, pentru stim toti ca ai o cultura atat timp cat postezi intrebari inteligente, insa coboara-te si la nivelul nostru de filozofi fara cultura generala
Bro: eu nu ma culc asa usor pe o ureche, nu ma multumesc cu putin si nu ma consolez decat daca simt ca lucrurile se indreapta putin! As vrea sa scot limba... dar nu stiu cum naiba se face!
@daniela, draga mea, eu am pus o intrebare... te rog sa raspunzi! Nu filozofa, ca nu mai vreau, gata!
@SweetCandy: mai devreme cineva mi-a adresat pe privat o intrebare despre ce inseamna numele pe care le-am pomenit acolo. L-am adorat direct, pentru sinceritate si i-am explicat, ca sa poata sa-si faca o parere! Vroiam tot asa si de la tine! Eu nu imi etalez cunostintele, eu vreau niste raspunsuri, daca le stiam, taceam! Tu chiar crezi ca-s asa dotata intelectual, moral si educational? Pe alocuri...sunt ...varza!
Nu cobor! Urca tu!
Hmm... zici ca nu esti dotata intelectual, dar k nu cobori de pe piedestalul pe care ai ajuns, ci sa urc eu...asta ce sa inteleg ca e o rautate sau un imbold?
Salut initiativa de diversificare a intrebarilor si implicit a discutiilor. N-am urmarit interbarile.Ma documentez poate astazi.