anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astăzi am văzut un Monument al celor Nenăscuți. E normal să existe așa ceva?

6 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Eu sunt de partea firescului cum se spune.Adica dacă poți sa faci un copil fa-l, dacă nu se poate renunță. Pentru ca sunt N cazuri în care se recuge la avort pe buna dreptate și nu suntem în măsura sa judecam.
Dar în acelasi timp nu cred ca m-ar deranja un astfel de monument.Sunt părinți ce nu au vrut poate sa își avorteze copilul, dar nu au avut încotro.

| Dismally a răspuns:

De ce nu? Poti face si un monument al micilor mancati de 1 mai daca vrei big grin

| CostinAlamariu a răspuns:

Cum adica daca e normal? In ce sens? Adica daca e frecvent? Probabil nu. Sau te referi daca e bine sau rău? Crezi că e rău? De ce?

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Am văzut un monument dedicat celor nenăscuți, care probabil a fost făcut finanțat de unii oameni care sunt impotriva avortului.
Admirănd efortul depus pentru o așa construcție nu m-am putut abține să mă intreb dacă nu cumva sunt incluse și descăcările personale la care am fost de unul singur.
Si dacă acestea sunt incluse și merită să le faci un monument.
Inseammă că trebuie să le dai și-un nume, Să aiba ce scrie ăia pe piatra aia de marmură. Imaginează-ți numai idea ca fiecare ej aculare să poarte un nume.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Te rog pune mâna pe un manual de biologie. "Ejaćulare" nu e o ființă umană. O ființă umană este creată atunci când spermatozoidul se combină cu ovulul ca să formeze zigotul. Acel zigot capătă un ADN unic. Genetic vorbind deja e o ființă umană care își începe dezvoltarea biochimică.

Iar ființele umane nu au nevoie de un nume ca să aiba demnitate umană. Deci te întreb încă o dată, la ce te referi prin "normal"?

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Domnule Costin. Nu-ți pierde simțul umorului.