| Isvziwbdj a întrebat:

Astăzi când am fost la școală, mama mea m-a sunat(nu era nimeni în clasă și nu erau începute orele) și m-a sunat de 2 ori. La a doua oară am răspuns și mă jignea mă făcea în tot felul și spunea ceva de telefon dar nu erau vorbe clare și am spus:,,Ce?" Și am închis repede telefonul. Apoi a mai sunat de două ori și am respins și am blocat-o. După aceea, mi s-a părut ciudat că spunea aceste vorbe care nu prea erau clare..... Când am ajuns acasă, am întrebat-o pe mama mea de ce m-a certat așa de rău. Ea mi-a spus că nu a spus nimic și nu i-am răspuns la telefon. Ea mă sunase doar de 2 ori. În total erau de 4 ori. Eu i-am spus:,, Cred că era un hacker sau hackeriță.". Mama îmi spuse că un hacker/hackeriță i-a luat contul de Facebook al unei prietene de al mamei. Și acea prietenă a scris pe noutăți că cineva i-a umblat în cont.
A fost un kacker? Că m-a sunat cu același număr. Oare ce se întâmplă?

2 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Dacă ai auzit vocea mamei tale nu avea cum să fie un hacker. Probabil s-a apăsat în buzunar dacă e telefonul cu butoane sau l-a lăsat deblocat și s-a apelat cumva din greșeală, am mai pățit și eu.

| Isvziwbdj explică (pentru mastadont):

Ea are telefon mobil. Sunt sigur că era hacker.