La multi ani, marry! si mamei mele ii spun la multi ani, si tuturor stangacilor din lume
La multi ani tuturor stangacilor... apropo se spune ca stangacii sunt oameni foarte inteligenti. oare asa o fii?
@otonis...pai nu stii ca pe pamant nu sunt numai oameni destepti?
stii ca glumesc
La multi ani stangaceo! La multi ani tuturor!
@ SweetCandy, pai daca oamenii stangaci sunt foarte inteligenti, eu de ce sunt dreptaci?
@ SweetCandy, bine-nteles ca nu mai sunt oameni destepti, ca au evoluat in inteligenti. Stii ca glumesc.
Simple.girl nu stiu cand e ziua dreptacilor... dar am aflat si eu intamplator de ziua asta ca nu stiam
Am si eu un baiat care e stangaci, se zice ca stangacii au doua maini stangi, in schimb sunt foarte inteligenti.La multi ani pentru toti stangacii!
@sweetcandy, e adevarat, baiatul meu citea la varsta de 5 ani, a gasit in biblioteca un abecedar vechi si probabil a fost atras de imaginile frumos colorate de acolo, la inceput l-a rasfoit, s-a uitat la poze apoi a inceput sa ma intrebe ce sunt alea(adica literele). Bineinteles ca i-am spus la fiecare litera in parte iar dupa un timp mergand cu el pe strada m-a intreaba:mama asta e strada Bicaz? I-am raspuns da, dar tu de unde stii? Ui-te scrie acolo, mi-a raspuns el.Am ramas uimita.Mai apoi la scoala a invatat tot timpul f.bine.Asa ca se confirma faptul ca stangacii sunt inteligenti.
La multi ani, dar se zice ca stangacii traiesc mai putin. Dar nu cred ca este adevarat.
EstiFericitaSauTrista întreabă: