| marry a întrebat:

Astazi este ziua internationala a stangacilor...hai sa vedem cine imi spune la multi ani? laughing... app la multi ani stangacilor si din partea meawinking

Răspuns Câştigător
| Miяu a răspuns:

La multi ani, marry! si mamei mele ii spun la multi ani, si tuturor stangacilor din lumewinkinglaughing

20 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

La multi ani, stangacilor!love struck laughing
De ce nu sunt si eu ca voi?:-W laughing

| SweetCandy a răspuns:

La multi ani tuturor stangacilor... apropo se spune ca stangacii sunt oameni foarte inteligenti. oare asa o fii?thinking laughing

| SweetCandy a răspuns:

@otonis...pai nu stii ca pe pamant nu sunt numai oameni destepti?rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
stii ca glumescrolling on the floor

| hândel a răspuns:

La multi ani stangaceo!hee hee La multi ani tuturor!
@ SweetCandy, pai daca oamenii stangaci sunt foarte inteligenti, eu de ce sunt dreptaci? laughing

| hândel a răspuns:

@ SweetCandy, bine-nteles ca nu mai sunt oameni destepti, ca au evoluat in inteligenti. laughing Stii ca glumesc. rolling on the floor tongue

daniela
| daniela a răspuns:

Si la mai mare...

| gabitza05 a răspuns:

La multi ani! azi a fost si ziua meabig grin

| marry explică:

Silvia.asa a fost sa fiewinking laughing

| marry explică:

Simple.girl nu stiu cand e ziua dreptacilor... dar am aflat si eu intamplator de ziua asta ca nu stiamwinking

| smaranta a răspuns:

Am si eu un baiat care e stangaci, se zice ca stangacii au doua maini stangi, in schimb sunt foarte inteligenti.La multi ani pentru toti stangacii!

| smaranta a răspuns:

@sweetcandy, e adevarat, baiatul meu citea la varsta de 5 ani, a gasit in biblioteca un abecedar vechi si probabil a fost atras de imaginile frumos colorate de acolo, la inceput l-a rasfoit, s-a uitat la poze apoi a inceput sa ma intrebe ce sunt alea(adica literele). Bineinteles ca i-am spus la fiecare litera in parte iar dupa un timp mergand cu el pe strada m-a intreaba:mama asta e strada Bicaz? I-am raspuns da, dar tu de unde stii? Ui-te scrie acolo, mi-a raspuns el.Am ramas uimita.Mai apoi la scoala a invatat tot timpul f.bine.Asa ca se confirma faptul ca stangacii sunt inteligenti.happy

| alle_1861 a răspuns:

La multi ani, dar se zice ca stangacii traiesc mai putin. Dar nu cred ca este adevarat. happy

| Guitarlove a răspuns:

La multi ani !

| MeimeiPinguinu a răspuns:

La multi anihappy=)

| Lary a răspuns:

La multi ani tuturor stangacilorlaughing

| mikella a răspuns:

La multi ani si din partea meu.

| Encore a răspuns:

Sunt dreptaci laughing)

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol, au facut astia zile internationale pentru orice rahat tongue, eu sunt stangaci, dar nu este nimic special in asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ziua dreptacilor cand este? Vreau sa fie si ziua mea sad

Întrebări similare