Angel(Y) -pentru ce sa-ti dea fundita eminenta domnisoara, consideri ca ai raspuns inteligent?
Cand vad felul in care cersiti fundite mi se face greata. Chiar si cand urezi cuiva "la multi ani" astepti recompensa? Pai, cum sa mearga tara inainte daca tinerii care urmeaza sa ne reprezinta gandesc in halul acesta!? E trist.
La multi ani. Din acest moment raspunzi in fata legii, raspunzi de faptele tale. Fi ponderata din toate punctele de vedere.
Pai ce sa iti zic.deja ti-au zis destui la multi ani si ti-au urat.Eu iti zic doar a ai grija de acum ce faci cu viata ta Pentru ca iti apartin toate deciziile.Sa te simti frumoasa, desteapta, hotarata, puternica.
La multi ani!
La multi ani!
toate cele bune! mult succes, multa sanatate si fericire
aaa.si iubire
@c0rn3l1uss - n-am mai ras de mult timp la un raspuns pe TPU.
TheStar - in afara de-a-ti ura un la multi ani (comercial, bineinteles), te rog sa-i dai fundita!
La Multi Ani, theStar!
Sa ai parte de multa fericire, dragoste, de o viata plina de bucurii si impliniri! Sa ai tot ce iti doresti! Te-am pupat...
Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anul' nu o sa mai am ce sa-ti doresc;))
ps.La multi ani!:*
http://www.youtube.com/watch?v=1nXeYMxtwQM
La multi ani! Sanatate, bucurii si impliniri in viata. Sa ajungi ce-ti doresti in viata. De acum esti o doamna in toata firea! Felicitari! Distractie placuta la petrecere!
La multi ani si sa ai parte de tot ce iti doresti u, sa fii fericita si iubita