Da, eu sunt catolic, am fost la cimitir si m-am rugat pentru cei plecati dintre noi.Cand aprinzi o lumanare pentru cei morti, iti vine in minte clipe fumoase cu cei dragi, dar si ca o sa vina ziua cand te vei intalni cu ei.Sincere condoleante Mariana.
Soft Cristi, nu stiu ce te-a putut supara in gandul meu de a ne reaminti de cei dragi care ne-au parasit. Cu atat mai mult, daca tu ai pierdut pe cineva drag, poti pentru o clipa, sa-ti aduci aminte de ei si sa te rogi sa mearga spre calea de lumina. Eu sunt ortodoxa si mi-am pierdut ambii parinti, pe tatal meu nici nu l-am cunoscut (a murit cand eu eram foarte mica) si tocmai de aceea m-am gandit ca remembarul meu nu v-a supara pe nimeni. Imi cer scuze daca ti-am provocat suferinta, nu aceasta a fost intentia mea.
Despre persoana care mi-a marcat existenta si datorita careia am ajuns ceea ce sunt azi.Stiu ca nu exista oamenii perfecti, insa ea m-a facut sa ma indoiesc de acest fapt. A fost un om extrem de credincios, de bun, de pasnic in ciuda profesiei care ii cerea tarie de caracter.Mereu mi-a fost aproape iar moarte ei brusca m-a socat. Insa stiu ca oamenii au pierdut un simplu om, insa cerul a castigat o stea iar Dumnezeu un inger.Si stiu ca ma vegheaza de sus
Eu si familia mea suntem ortodoxi insa imi amintesc ca de mic copil mergeam in cimitir la "luminatie"in data de 1 noiembrie. Desi am plecat la oras, in fiecare an mergem(toti fratii cu familiile )si punem flori si lumanari pe mormintele rudeniilor si a celor care ne-au fost apropiati.
Imi amintesc de matusa mea .Era pentru mine o a doua mama.Inca ma duc la cimitir si cand aprind lumanarea parca o simt langa mine.