| FeliciaCorinaA a întrebat:

Astazi, o persoana pe care o cunosc si cu care nu mai vreau sa mai vorbesc niciodata, mi-a dat un link (http://www.youtube.com/watch?v=qV0LHCHf-pE).
Eu am ascultat tot cu stoicism, era pentru prima data cand auzeam asemenea zgomot si, involuntar, mi-a venit o intrebare: Cat de rau am ajuns incat sa consideram asta muzica?
Astept raspunsuri si pareri.

Răspuns Câştigător
| Caddy1609 a răspuns:

Parerea mea este una singura:GUSTURILE NU SE DISCUTA!
Fiecare asculta ce i place.
Nu pot sa zic ca sunt innebunit dupa aceasta muzica dar nici nu o displac, eu zic ca e ok, si ma gandesc ca nu are 19 milioane de vizualizari degeaba.dar cum am spus gusturile nu sunt la fel peste tot, poate tie iti place ceva care altuia i se pare total deplasat dar asta nu inseamna ca e si urat. pur si simplu oamenii gandesc diferit si au gusturi la fel de diferite.gandeste-te la melodia "psy gangnam style" e cam aiurea.dar daca noua nu ne place asta nu inseamna ca e urata sau ca nu place nimanui.bafta!

| FeliciaCorinaA explică (pentru Caddy1609):

Cred ca ai dreptate insa poti spune cu tarie ca asta este muzica adevarata? Iti dau un exemplu: ia aceasta melodie sau pe aceea de la psy si ia una din aceste melodii: http://www.youtube.com/watch?v=6ktYpaGVUe0 (pe asta am ales-o fiindca nu are versuri ca sa echilibreze acest harlem) si oricare cantec al unui raper international (pentru ca, din cate am auzit, psy se denumeste un raper). Tu cu care ai iesi in lume. Judeca din punct de vedere obiectiv pentru ca si eu o fac la fel acum. Nu am de gand sa schimb gusturile nimanui, imi exprim doar stupoarea

| Caddy1609 a răspuns (pentru FeliciaCorinaA):

Nu e vorba de muzica adevarata pentru ca rar se mai scoate asa ceva putini sunt artisti care scot muzica buna..majoritatea fac piese care sa prinda la prostime(publicul) si asa ajung din nou la psy laughing desi e o prostie, prostia asta a intrat in istorie!laughing primul videoclip cu un miliard de vizualizari.nici eu nu incerc sa schimb gusturile, incerc sa ma consolez(daca pot spune asta) ca gusturile nu se discuta.
Pana la urma vorba fostului profesor de muzica cand l am intrebat ce muzica asculta, el a raspuns "TOT CE SUNA BINE LA URECHE"

| FeliciaCorinaA explică (pentru Caddy1609):

Lucrul care ma deranjeaza intr-adevar pe mine nu este acela ca apar genul asta de creatii muzicale ci ca unii cantareti care ar merita mai mult faima de care se bucura un cantec precum asta sfarsesc prin a nu mai practica o meserie in care, odata cu trecerea timpului, vor putea sa spuna lucrurile interesante si importante pe care le-ar avea de spus. Ok, inteleg, exista factorul noroc si cred ca si prima impresie pe care o faci acelor putine persoane care te asculta insa pe mine ma pune pe ganduri chestia asta. Repet, nu am de gand sa schimb nimanui gusturile muzicale insa imi aminteam de perioadele in care eram mica si nu avea internet sau calculator si, evident, ascultam muzica la TV. Si cum muzica asta comerciala nu era nici atunci prea stralucita, nu reuseam sa imi formez o cultura muzicala. Pe mine ma enerveaza faptul ca psy are un miliard de vizualizari si ceilalti cantareti care intr-adevar merita sa fie mult mai cunoscuti abia fac 30 sau 40 de milioane. Ma bucur ca, intr-un fel, esti de acord cu mine. happy

| Caddy1609 a răspuns (pentru FeliciaCorinaA):

Asa e! sunt melodii multt mai bune ..sa zicem o piesa foarte cunoscuta a lui Michael Jackson si muzica mai veche au prins mai multe generatii melodiile lui dar tot nu ajunge nici una la 1 milard! aici vorba ta intervine pentru psy Norocul/destinul/soarta sau ce-o fi pentru ca merit. prea putin.

12 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Sunt de acord cu tine! Asta nu e muzica!
Credeam ca sunt singurul caruia nu-i place...happy

| Ƨirenia a răspuns (pentru lpavel):

Cum dracu' sa fii singurul caruia sa nu-i placa?

| lpavel a răspuns (pentru Ƨirenia):

Pentru ca toti cunoscutii, prietenii mei iubesc melodia asta! Ei zic ca-i foarte distractiv... happy

| FeliciaCorinaA explică (pentru lpavel):

Eu nu cred ca cuvantul "distractiv" poate fi folosit pentru a descrie un cantec? Ce fac prietenii tai atunci cand incepe Harlem? Incep sa rada?

| lpavel a răspuns (pentru FeliciaCorinaA):

Distractiv- provine de la cuvantul : a se distra! Deci cand dansezi, razi, canti si te simti bine - asta inseamna ca te distrezi!

| FeliciaCorinaA explică (pentru lpavel):

Din pacate, nu suntem de aceeasi parere. happy Mersi totusi pentru ca mi-ai raspuns la intrebare.

| Wøodenpints a răspuns:

Și speram să nu mai aud mizeria asta odată ce a trecut vremea dansului ăla retard...

| blueheart a răspuns:

Tot cu stoicism am ascultat si eu. Si sincer m-am plictisit ingrozitor.
Prefer aceasta melodie desi e foarte veche. Dar macar pe ea pot dansa fara sa ma plictisesc. :)))
Let's Twist Again - Chubby Checker-http://www.youtube.com/watch?v=KxQZQ86jJHg