Nu l-am prins, mai bine,, ramaneam traumatizat!
Am prins altele in schimb destul de mari, dar cutremurele reprezinta ceva natural.
Asta din '77 a tinut 50 si ceva de secunde, d-aia a facut daunele alea in toata tara
4-5 ani aveam si eu.Parintii mei s-au bagat in pat, eu mai ma jucam in casa.Lustra s-a clatinat, si s-a crezut ca am aruncat eu pijamaua.A doua zi s-a aflat de marele dezastru cauzat de cutremur.
E foarte bine ca le-au crezut ca tu ai aruncat pijamaua in lustra astfel s-ar fi panicat foarte tare, ar fugi imediat pe scari si moartea il va prinde pe ei! E cel mai bine sa nu fugim in caz de cutremur.ci sa ascundem sub pat, sub masa sau sub grinda de la usa si se roaga TATAL NOSTRU!
Adica acum ai 44 de ani? De ce am avut impresia ca ai doar 15 ani? Parca asa imi spusesei mai demult. Oricum, ca sa raspund la intrebare, sincer sa fiu, nu stiu, mama avea 7 ani si tata avea 10 ani atunci, deci eu si cu sora mea mai mica nici nu eram nascuti, logic, deci nu am idee ce s-a intamplat.
Bunica mi-a povestit că atunci când s-a întâmplat cutremurul(pe atunci avea vreo 30 de ani și mama 9 luni, s-a speriat foarte tare și a vrut să iasă din apartament împreună cu mama ei (stră-bunica), iar în timp ce cobora scările și -a adus aminte că nu a luat-o și pe mama din pătuț, o uitase acolo, probabil până s-a întors deja se terminase.