Mai consum niste Netflix sau HBO. Dar astea nu au filmele noi de cum apar.
Canale TV nu prea urmaresc pentru filme.
Eu mai mergeam la cinema pentru cateva filme pe an, dar in general evitam premiera, nu suportam salile pline nici inainte de pandemie. Nu doar datorita publicului/faunei. Dar, in general, prefer sa ma simt "ca acasa". Mai cochetam cu salile VIP in ultimii ani, in zile/ore mai putin frecventate, dadeai mai multi bani, dar chiar era un mediu mai linistit.
La cinema am fost după revo cam o dată la 3 ani. Norocul meu că am prins câteva filme bune. La cinematecă aș merge din nostalgie.
Da, dar se simte altfel atmosfera atunci când ieşi în oraş cu prietenii la un cinematograf să vezi un film, decât atunci dacă îl vezi de casă.
Când ieși cu un prieten și luați bilet în ultimul rând, ca să nu deranjați pe cei din spate când vă sărutați, da, altă atmosferă.
De ce nu? Nu-ti place distantarea sociala?
Ma incanta ideea de distantare.Nu-mi place riscul.
Ti-e frica de covidel?
Nu pentru mine.
Tu crezi ca exista))))))))))
E amuzant cum pui tu problema, de parca as avea cum sa "nu cred".
Asa poti sa crezi si in unicorni
Da,multi oameni mor ucisi de unicorni.Ramane si sclipici in urma lor.
Ai vazut tu vreun mort?
Vazut la propriu, nu.Dar da, cunosc cazuri, am vazut analize/radiografii.
Si de unde stii ca nu erau false?
Si moartea era tot falsa? Vreau sa invat si eu tehnica asta.
Si epidemia de SARS tot falsa a fost?
Pai de unde stii tu de ce au murit? Poate chiar au fost omorati si de asta ii baga in sac sa nu se vada urmele de bataie
Da, deoarece e plăcut să mergi la un film în oraş, direct la cinematograf, cu prietenii sau iubitul/iubita decât să stai închisă în casă stând pe o canapea.
Crede-ma, e bine si pe canapea daca ai conditiile bune acasa. Atat TV-ul, cat si canapeaua in sine.
Dar problema e ca la cinema ai sunet superior (macar ca volum). Si da, e senzatia de "iesit in oras" care conteaza.
Asa iti aduci si iubita pe canapea...chiar mai intim asa.
In fine, eu sunt oarecum indiferent daca vine vorba de un anumit film. Adica filmul trebuie sa primeze, nu doar experienta sau locul vizionarii. Si asta ma determina sa merg sa vad filmul mai curand la cinema. Sunt si anumite filme pe care le-am vazut si singur la cinema, dar si acasa. Mai ales unele Horror.