| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

Asteptati revelionul?

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Si inca cumsmug
In fiecare an, am facut Revelionul la cineva din gasca.Insa presimt ca anul asta va fi ceva speciallove struck

| Rukhsandra a răspuns:

Ohhooo...ma ie pana la Revelion
Intai vine Mos Craciunwinking

| Helvete a răspuns:

Nu. Fiindca o sa fie plictisitor, ca in fiecare an. Stand cu ai mei, acasa. E ca o zi obisnuita pentru mine, deci nu prea il astept.

| Aero a răspuns:

Si de ce sa-l astept?

| Aero a răspuns:

Pai mi se pare ciudat sa stau pe ganduri si sa-l astept din august. Daca ar fi fost noiembrie poate atunci nu mai raspundeam si eu cu o intrebare.
In plus, eu gasesc Craciunul mai special.

| foxi a răspuns:

Nu!

| EstiFericitaSauTrista explică:

Aero de ce? In caz ca nu ai nimic mai bun de asteptat, sti ca atunci o sa fie cea ma buna distractie sau vrei sa treci rapid in noul an sperand ca o sa fie mai bun, de asta,
(9 August 2010 15:32 )
яέšρія îήċзт şі ςεя υη fόс daca o sa imi gasesc o prietena, cu cel mai mare drag o sa il astept daca nu, nu o sa il astept pentru ca nu am prea mare chef sa stric bani cu prieteni si sa sfarsesc mort de beat sub masa de revelion laughing

| EstiFericitaSauTrista explică:

TraficantaDeSentimenteRoz[1.2.3...stiu.alfabetu] Un bici zici laughingPai ce imi doresc, inca nu m-am gandit si niciodata nu mi-a trebuit ceva sad Daca vroiam ceva ma duceam si imi cumparamhappy

| Helene a răspuns:

Ooo da.Ma duc in tara de revelion.
Tu?:*

| Andreea9222 a răspuns:

Foarte mult... u?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astept vara viitoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da!
Apropo, ce cadou iti doresti de Craciun? Ca de Mos Nicolae ma gandeam la un bicidevillaughing.

| YellowGuy a răspuns:

Sunt dealer de artificii normal ca asteptlaughingGlumeam

Întrebări similare