Poate e vreo crush si vrea atentia ta, eu spun asa, nu ma placi, da-mi ignor, nu atata drama
230 din cei 233 care ma ignora au facut-o pentru ca nu mai aveau argumente.
Ultimul papanas m-a ignorat pentru ca i-am zis ca nu a citit intrebarea la care a raspuns. S-a simtit foarte lezat si pac, ignore.
Jumatate din cei care ma ignora nu-mi amintesc sa fi avut un dialog cu ei, iar altii care ma ignora s-au simtit ofensati si nu mai au aveau ce argumente sa dea, imi place cand dau astia block, i-ai facut psihic, ii mirosi din start ca sunt slabi de caracter. Sunt useri precum Ray care ma ignora de minim 1 data pe an si ma scoate mereu, ii accept ca ma amuza si n-am cum sa am vreo rautate cu el, alta m-a blestemat si dupa m-a ignorat, mai e jasmina aia si alti rataciti.
Dar asta nu este nimic, nu ar trebui sa te surprinda. Sunt probleme mult mai mari pe undeva pe aici cu diverse persoane
Dar oricum, fiecare este liber sa faca ce vrea, asta este situatia. Stai sa vezi cand primesti ignore doar pentru ca iti exprimi punctul de vedere
Tu câți useri ai care ți-au dat ignore? nu-mi amintesc să te fi văzut vreodată certându-te cu cineva.
Pai da, mereu am incercat sa nu ma cert ^_^
15 utilizatori vad ca mi-au dat ignore. Si nu, nu pentru ca m-am certat cu ei (adica eu nu cred ca am facut asta). Fiecare au avut motivele lor presupun, asta este :/
Ok dar tu de ce dai vot eronat? Ai discutat cu el,ai vorbit despre acel raspuns,sau pur si simplu ai votat cum tia cazut tie? Ei uite de aia ti-a dat si el ignor,asa cum tu dai vot eronat,el de ce n-ar putea sa iti dea ignore eronata
Nu mai va intrebati de ce unia fac ceva,atat timp cat si voi faceti acelasi lucru.
Stii este o vorba,hotu striga hotu,asa si aici.
Daca citesti un raspuns si sa zicem ti se pare tie ca nu-i bun,de ce sa dai eronat?
Iti zic eu,atunci cand dai eronat vede numa ala caruia i-ai dat,dar raspunsul lui ramane acolo fara corectie,deci mai bine ai face sa ii scrii,dai si tu raspuns,vorbesti frumos,spui ca uite e gresit ce spune el si asa se ajunge la discutii,mai inra si altii in vorba etc,se creeaza exac atmosfera ce se vrea a fi acest webiste.
Daca dai eronat mai rau faci,enervezi omu.
Eu daca cineva da eronat la ceva ce spun,ma duc caut si eu un raspuns al lui, nu conteaza dei bun sau nu si dau si eu eronat
Cei mai multi care fac chestia asta, al dreacu nu raspund celui care intreaba, dar au timp sa citeasca ce raspund altii si sa dea note, te doare mintea
Asa ca nu te mai intreba de ce sufera aia ceti dau tie ignore, intreaba-te tu de ce suferi? Deci tu de ce anume suferi de dai eronat?
Chestia cu greseala povesti
Pe mine ma ignora conturile multiple si trolli... un mic exemplu :
https://www.tpu.ro/utilizator/abdeel
Am si eu cativa ignorati (19) din care 4 reciproc, care se impart in doua categorii: cei care ma jignes si cei carora nu inteleg ca nu vreau sa mai discut cu ei dar continua sa o faca in termeni lipsiti de bun simt.
Ii urasc pe amandoi in egala masura, chiar daca au dreptate ca este eronat si chiar daca meritam ignore-ul ala.
De nimic. Eu dau ignore doar celor care imi dau mie ignore si celor care sunt niste oameni pe care imi fdau seama din raspunsuri ca sunt niste...
AlexandraAle121 întreabă: