| Dhhyyyy a întrebat:

Ataca Putin Nato?

19 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Nu am eu norocul asta laughing
Romania sper sa o șteargă prima.

| MistarGoGu a răspuns:

Cu cine boss? Cu rusnacii care mergeau RUPTI în gura de BETI la centrele de recrutare sau își dădeau Cu levieru peste picioare sa își rupă oasele?
Sau poate cu ruptii în c#r de Nord coreeni luați în " Leasing " de la tovarășul Kim?
Poate doar cu nucleara altfel la război convențional = 0!

| MistarGoGu a răspuns (pentru Mindfulness):

? Ce ai cu vacile mele? Am o ferma în România moștenire de la bunica! Cu oi, vaci & capre! Nu vreau sa dea Vladimir cu nucleara peste ele!
Vrei sa ma lași fără brânză și smântână Eco?

| Mindfulness a răspuns (pentru MistarGoGu):

Decât să stai între specimene de ai noștri mai bine mori de foamehee hee
Îți iei și tu o ciocolata Milka, vezi vaca direct pe ambalaj să nu uiți cum arată happy
Nu o să se întâmple așa ceva, trebuie sa "urmeze" planul globaliștilor MPOX variola maimuței, parca era și un film in care sugera câte ceva despre acest subiect așa cum era și cu virusul Covid! Din 2025 ne va aștepta, mai ales daca o sa înceteze "războiul" din Ucraina. Scăpăm de una dăm de alta, asta e planul elitelor sa ne tina captivi în frici și slugi.
E puțin nebun Putin dar nu cred că ar recurge la nucleare că știe și el că nu va ieși nimeni câștigător din acest conflict.
Tu deții multe lucruri, ești bogat laughing un fel de god father!

Nu consum din principiu Milka! Imperialistii alimentelor procesate! Când am drum în România umplu 2 cutii de pantofi cu ciocolata din aia mica cu rom *( Rom ) aia cu tricolorul pe ea! Cu aia am crescut și m-am chinuit la dentiști!
Ăștia *( Satanele ) ne otrăvesc lent dar sigur cu sucuri și alte mizerii procesate! Nu se lasă pana nu își vad planul îndeplinit = reducerea populației pana la 2 miliarde! Din 8 cât suntem în prezent!

Din Academie nu am mai pus gura pe mizerii procesate! Cred ca tot atunci am băgat în gura ultimul hamburger de la McKakaDonald's ca mai mergeau " mucosii " de anul 1 și 2 pe acolo! Și ma ispiteau satanele și pe mine!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cica nu saptamana asta

Până în 2030-2032 ( agenda lor)
Tu ești un roman adevărat și cult,de tine nu am ce spune,ai tot respectul meu! Românii din ziua de azi nu știu să fie români adevărați,sa aibă demnitate merita scuipați! Dar nu toți,mai sunt așa ca tine români! Și sunt și țigani cu coloana!
Când ai probleme le vezi adevărată fața a oamenilor,problemele mele m-au trezit, vad că ne place sa fim ultimi fraieri din Europa sa fim subjugați dar sa ne oferim respect între noi nu exista așa ceva. Pe dincolo noi ne săpăm cel mai mult. Mai poți să iubești românii și țiganii cu un astfel de comportament? Pușca preturile din săptămâna în săptămâna și noi in loc sa fim uniti și solidari noi ne bârfim toată ziua și judecăm și denigram, că apoi pe la televiziuni sa ne dăm toți creștini, când noi avem numai ură in suflet! Suntem de râs în Europa nu știm să fim oameni. Mergem în străinătate și ne întoarcem numai cu arfe, ne uităm și limba romana și ne dăm străini pe dincolo!
Poate sunt eu sărit puțin de pe fix dar am dreptate 100% suntem foarte răi nu știu cum de ne mai tine pământul.
Ce suc sa mai bem că e 14 lei am devenit vânători de oferte și promoții! Ne bazam pe Calin Georgescu că ne salvează dar uitam de 35 de ani că toți ne aruncă aceleași pastile, aceleași aberații și noi le credem! Se va întâmpla exact la fel, toți o sa ne facă felul indiferent de nume, asta nu putem noi de atâția ani sa înțelegem! Nu le am eu cu politica da e evident ce se întâmplă, și un copil de 8 ani își poate da seama că toți care vin la putere aceleași mizerii ne va vinde, aceleași minciuni și vorbe goale.

| Dhhyyyy explică (pentru MistarGoGu):

Pai aia zic oare dau cu nucleare acum cu trump presedinte?

| Dhhyyyy explică (pentru suntserios):

Nu stiu asa am auzit ca dau cu nucleare in nato tu ce crezi? Adica putin e fixat pe asta? Pai si atunci de ce ne mai ducem la munca?

Poate crezi și tu că aberez dar uite, a murit Prigoana și toți spun că " ce om deosebit era, ce inteligent era, ce om fain" după ce a murit, cat timp era în viață numai jigniri și invidie! Asta 1 la mana! 2 la picior noi pe toți îi facem nebuni și toți aveau dreptate și prigoana și Vadim și o să ne trezim prea târziu și o să ne dăm seama că și Sosoaca are dreptate,și că ea așa vulcanică cum e își iubește poporul,apără interesele țării dar singura nu poate lupta cu toată legiunea! Noi, românii pe toți i-am făcut nebuni și toți erau oameni extrem de inteligenți și s-a dovedit că aveau dreptate, mai ales Vadim Tudor! Când moare cineva de abia atunci îl apreciem și numai românii sunt așa! Noi niciodată nu ne trezim doar știm să fim război de tastatura și să jignim oameni care chiar fac ceva pentru interesul nostru, al tuturor!
O sa moara Sosoaca și de ea o sa zică că ce deșteaptă a fost și singura patrioata care a luptat cu toată lumea, până atunci din nebună unii nu o scoate! Ăștia suntem! De asta eu m-as bucura să fim rași de pe fata pământului, suntem de o răutate extrema!
O sa facă globaliștii ce vor din noi și noi rămânem cu aceeași mentalitate!

? Wtf! Ultima oara în August anul asta am fost în România cu niște treaba la Oradea și era 8 lei doza de RedBull în supermarket! Sau mizeriile alea de Hell, Burn sau cum ma-sa le mai denumesc ăștia! Afara erau 4 mucosi nu mai mari de 12 ani cu țigara în coltu gurii și o doza de MOARTE în mana! Da! Ne-au luat ochii cu mizeriile lor! Mașini, cârpe de firma, iPhone! Nu ne putem k@k@ de foame dar avem Gucci și Iphone luate în rate! Milionarii au creat brand-uri de lux pentru CIUM€Gii cu 2 clase din Europa de Est proaspăt ieșiți din comunism! Sa para și EI printisori de carton! Cu WC în fundul curtii și nadragi Gucci de la Dragonul Roșu!

Am văzut pe net treaba cu Prigoana! Dumnezeu sa-l ierte! Acu 11 ani intr-o anumita conjunctura l-am cunoscut personal și am vorbit niște chestii! Da era deosebit și le-a oferit băieților cei mari Honorius și Silvius o educație bună! Cam spartana și severa dar bună!
România ESTE vândută total de prin 2007! Dacă găsesc pe net îți trimit un link cu declarația lui Ariel Sharon despre câteva tari din Europa de Est inclusiv România!

rolling on the floor) ești mortal
Și la neamurile noastre e la fel,când murim atunci ne plâng oamenii și ne apreciază,și mai varsă o lacrimă de crocodil! laughing până atunci ne suna doar de sărbători sau ne ureaza la multi ani!,dar unii nici atunci daca nu ai banihee hee
E in ADN răutatea și barbaria la noi,sau globaliștii ăștia ne-au făcut să ne urâm de moarte,sa fim dezbinați! Pe dincolo știi și tu noi ne cauzăm între noi cel mai mult rău că sa fim bine,fugim când auzim de românași laughing
Așa că mie mi indiferent daca puțin da cu nucleară sau nu,sa trăiesc între oameni așa de perverși și fake nu am nevoie! Nici nu pot sa mă prefac,eu și în realitate le spun oamenilor în fața ce am de zis de asta multi nu mă înghit,eu nu pot sa bârfesc asta e boala românului eu spun in fața totul! Doar o catastrofa majoră naturala ne-ar putea face din nou sa fim oameni,sa nu ne mai credem toți importanți și genii omniscienți! Noi suntem cei mai aroganți râdem de încălțămintea nemțoaicelor că e murdara când alea au averi peste averi și o educație net superioara noua,râdem de ei și unii ne întoarcem din străinătate cu datorii,dar noi râdem de oamenii care mereu ne-au fost superiori din toate punctele de vedere și mai îi și postam pe rețele de socializare sa ii arătăm cu degetul când noi pe dincolo numai crime și furturi! Zi tu,fii obiectiv nu am eu dreptate? Am dar și noi de civilizație și râdem de lumea buna! Au și ei primatele lor nu zic nu, dar nu se comporta ca noi, noi ne credem direct Dumnezeu peste tot, de aia nu ne suporta nimeni.
Am tot respectul pentru oamenii educați, cinstiți dar noi nu ne mai revenim! Mereu aceleași greșeli le repetăm nu înțelegem că orice președinte o sa ne facă laughing și nu el are mereu ultimul cuvânt de zis ci parlamentarii. Sa trăiască cazinourile care sunt din 5 in 5 metri, promovam sinuciderea! La tv promovam nebunii nu adevăratele valori, iubim scandalul, cearta, țigănia, mascarada.
Acum ne facem de ras cu gala RFX suntem campioni laughing

Era dintr-o bucata dar era foarte integru,zicea pe fata totul,nu se ascundea după perdea. Unii zic că a fost ucis că a vorbit ce nu trebuie la fel ca Vadim Tudor,dar nu cred.
Acum ziceam de cazinouri și aud la știri cum s-a sinucis unul din cauza păcănelelor! Și eu puteam fi printre ei,dar m-am lăsat ( mi-am pus interdictie peste tot)
Avem români valoroși, dar aia sunt cu studii superioare, au făcut ceva cu viața lor! Eu vorbesc de ăștia care sunt analfabeți funcțional și se cred genii, sau care nu au nici măcar un amarat de liceu dar se cred vedete de talie mondiala! Am întâlnit un tigan și m-a lăsat mască cat era de inteligent, nu dădeai 3 lei pe el daca îl vedeai, a devenit între timp avocat! Sunt și oameni ok printre români și țigani dar restul ar trebui închiși la ZOO.
Sunt curios ce o sa ne facem când vine variola maimuței, am auzit că au scăpat dintr-un laborator 40 de maimuțe purtătoare de acest virus! Dracu, ne ducem la biserica și suntem așa de răi, doamne ferește!
Sa vedem ce o sa facă Putin, daca a ieșit Trump trebuie să înceteze razboiul, el e cu pacea! Sa vedem daca o sa îl determine pe Putin sa se cumințească laughing

| wildthing a răspuns:

Ce logica ar avea o astfel de actiune?

Le impusc eu pe maimutele alea păcătoase! Mai am o pușcă cu luneta si vreo 340 cartușe! Cu acte normal! Doar vederea sa nu îmi dea bătăi de cap

Totul e pus ca la carte la punct, organizat. A zis Bill că după ce se va încheia războiul va începe o nouă pandemie. Filmul se numește Outbreak și e din 1995.
Tu poți deveni oricând un dhamerhee hee

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Dhhyyyy):

Eu nu m-as mai duce in locul tau, toti banii pe pizza