| expander91 a întrebat:

Atat de departe a ajuns prostia in Romania? Adica politia ma opreste daca conduc si vorbesc la telefon? Ce sa fac daca seful meu ma suna? Trebuie sa-i raspund totusi

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lasi telefonul cand suna patronul si ii zici ca la volan nu se vorbeste, daca e dilit si nu intelege il bagi pe romaneste unde toti romanii o fac cand se enerveaza si asta e. Am auzit si eu ca soferii pe autotren daca nu ajung la timp au belea pai atunci daca ii prind radarul si primesc amenda tot ei o platesc, ori seful e prost si nu intelege ca si omul ala trebuie sa aiba grija la drum. Si omul are vina ca ii cam sufla pe la spate patronului ca de n-ar fi asa patronii ar respecta munca romanului (toti ar trebui sa faca fata cand li se impun niste reguli stricte).

| darrio2007 a răspuns:

Il pui pe difuzor, cand te suna, ca sa nu il tii la ureche sau foloseste hands-free.

| eurynomus a răspuns:

Ia ti handsfree boule k asa e legea si e valabila si pentru tine si pentru sefu ala al tau de l lingi in cu.r

| Brâncuşi a răspuns:

Romania,lasa ca tot e bine,este in binele tau pentru ca iti poti salva viata,cine stie ce accident se poate intampla,cat timp tu vorbesti la telefon, sunt optimisti politisti... Unii, deci mie mi se pare ok, dar cand e vorba de amenda, no comment.

| AliGab a răspuns:

Folosesti handsfree

| thefighter1 a răspuns:

Da, te impiedica, si ar trebui date amenzi de zeci de milioane pentru asa ceva. Ca toti idiotii care vorbesc la telefon sau toate pupezele proaste nu sunt atenti la trafic si ori merg ca boii ori fac accidente

| winter a răspuns:

Te inteleg. politia ii ia pe astia care fac lucruri marunte si ii lasa pe cei care fac lucruri grave.ca sa nu te mai ia cumparati un handsfree care il bagi in ureche si-l conectezi la telefon pri bluetooth

| katalynuzu a răspuns:

Hei aici au dreptate nu ai voie sa vorbesti la telefn in timp ce conduci. Cea mai buna solute ar fi sa ai telefonul conectat la masina cum am eu. Pe mine cand ma suna cineva apas pe verde apoi pun mainile pe volan. Ce vorbeste persoana aia aud in boxe si ce zic eu se aude inmicrofonul care este la ohlinda.