| RainUmbrella a întrebat:

Atentie dau funda si vot! Nu stiu ce sa fac! O fata cu care eu m-am purtat mereu frumos si am vrut sa ne intelegem bine ma uraste. Mai mereu cand a putut m-a pus intr-o lumina proasta! Si eu inca (deci inca) nu i-am facut nimic...Sa va povestesc azi ce s-a intamplat: Eram la ora de sport ne jucam handball(sper ca asa se scrie) si am bagat un gol apoi fetele au iesit (eu sunt fata) si au intrat baietii. Noi aveam o pauza...Deodata ea a venit si a inceput sa tipe si sa o bata pe Nicoleta ( o fata din echipa mea nu-i chiar un inger) si sa ne jigneasca. A zis ca suntem fitoase samd. Noi credeam ca ele sunt invidioase ca e 1-0 si am trimis-o pe Paula( alta fata din echipa) sa le intrebe ce-au patit. Cand ea a venit a spus ca ele vor pace. Noi am zis ca bine sa facem pace si vroiam sa mergem sa le zicem si lor dar a inceput meciul; S-a schimbar rau de tot treaba aveam 1-5 groaznic! Au inceput sa vina si sa se laude (nu stiam ce-au patit) si sa ne faca in toate felurile mai ales prietena mea cea mai buna (era in echipa lor tot din cauza acelei fete) Si mi-a zis ce desteapta te crezi cat tupeu ai! M-a enervat si i-am spus ca da eu sunt desteapta si ea nu! Nu stiu ce m-a apucat! Apoi vina fata aia si cica! Diana ( asa ma cheama pe mine m-ai aflati ceva nou) noi ne-am impacat cu toate fetele mai putin cu tine acum toate sunt contra ta! ( Habar n-aveam de ce eu doar prietenei mele i-am spus ce i-am spus) Si ea fata aia rea a venit cu iarba si cica : Am adus iarba pentru Nico~! m-am enervat am luat-o si am aruncat-o pe ea!( sa nu-mi ziceti ca n-am procedat bine fiindca stiu dar mi-a placut)
Apoi dupa ora in clasa prietena mea ( cu care m-am impacat) mi-a zis ca ea mi-a zis ca-s proasta pentru ca i-am zis acelasi lucru. Ceva dubios eu i-am zis dupa ce ea mi-a zis. Trebuia sa aflu si am aflat! Cu greu mi-a spus ca fata aia care ma uraste dupa ce a venit si a batut-o pe Nico le-a spus sa nu mai vb cu mine ca am zis ca-s toate niste proaste! ( N-am zis asa ceva jur) Prietena mea plangea nu mai stia pe cine sa creada. Dar acum ma crede pe mine eu m-am impacat cu toate fetele si cu aia dar in mintea mea nu suntem impacate!
Ce ar trebui sa fac? Sa ma razbun?
P. S Fata aia care ma uraste e o prietena f fffffff buna a prietenei mele!

Dau funda si vot ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| ZuzZzulina a răspuns:

Evita prostii si tonti si joacate si vorbeste cu copii normali happy si pe mine ma enerveaza la culme niste "țațe"! dar acum stiu cu procedez : ele sa iau de mine fara motiv sau fara sa fiu vinovata si, iar eu le zic asa : ( scuze ca zic asta dar asa le zic blushing) Ma doare undeva de ce ziceti/zici voi/tu!, deodata ce va/te luati/iei de mine inseamna ca tie/va e ciuda si de aia faci/faceti atata caz pe asta! Si ii mai spun si lu mami sa vorbeasca cu ele si supa vin la mine si ma ia in brate laughing pe bune, chiar asa fac laughing)

3 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Razbunarea este arma prostului Iarta-ma pentru cuvantul urat dar este vorba din batrani Las-o sa te urasca ce treaba ai tu cu ea Ura da = ura va primi Vezi de viata ta ca este mai bine Dusmanul daca nu poti sa-l ocolesti incearca sa-l sari INDIFERENTA Doare mai rau decat razbunarea Roaga-te la Dumnezeu sa o ia de langa tine Bafta Nu mai te supara Nu exista om care sa nu fie urat Trateaz-o cu indiferenta cat rau ti-ar face Arata tu ca esti cel intelept si las-o pe ea sa fiarba in rautatea ei Gandeste-te ca ea pentru tine nu exista Sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti ia sarpele de langa tine

| ZuzZzulina a răspuns:

Nu vreau neaparat funda, ci sa te ajut! :X Ca stiu cum e cu copii destia care se ia de tine si iti vb urat iar u nici macar nu i-ai spus ceva...

| capsunica13 a răspuns:

Buna! dupa parerea mea nu ar trebui sa ii raspunzi la rautati. ca ea daca vede ca tu te enervezi mai tare face si eea. de ce sa fii nervoasa? du-te si vb cu ea frumos. zii :ce ai de gand? impacativa cumva ca e urat sa va certati... mai ales ca sunteti fete. Funda? sper ca ti'am fost de folos...