| Girly97 a întrebat:

Ați adormit vreodată cu telefonul în mână? Dacă da, ați avut noroc și nu l-ați scăpat?

8 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Chiar in mână nu, dar langa mine in pat a stat. Cazaturi a avut el destule dar nu cand era in pat.

| vidia a răspuns:

Unde sa l scapi, în pat laughing

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Da.
Oh-hoo! )) L-am mai găsit pe sub mine, ori chiar picat pe lângă pat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Într-o seară eram atât de obosită încât am adormit cu un ou in buzunar.
Pur și simplu venisem de la muncă și, pentru că îmi era foame și voiam să gătesc ceva rapid, -mai târziu mi-am dat seama că cineva îmi lăsase și mie in frigider ceva de mâncare -, dar eu am uitat să pun oul în frigider înapoi unde îi era locul, m-am așezat la masă cu oul in buzunar... după am mers la culcare tot cu el în buzunar și... surpriză! dimineața era tot intact! happy

Durata de viață a unui telefon care cade pe mâna mea e mai mică decât perioada minimă de garanție acordată, adică 2 ani - dacă mă ține un an, cumpăr din nou acel tip de telefon pentru că înseamnă că e ultra rezistent happy.

Nu adorm aproape niciodată cu telefonul în mână sau lângă mine, îl pun pe noptiera de lângă pat și ascult YouTube.

| VMarceline a răspuns:

Am avut norocul să mă trezesc pe el happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare, mie mi s-a intamplat de mii de ori sa uit telefonul in mana cand dorm dar m-am trezit dimineata si totul a fost bine happy

| J0B0MAT a răspuns:

Da.
Nu mereu am avut norocul ăsta. Și nu mereu am avut norocul să nu apăs aiurea în somn și să fac chestii penibile.

| blackann a răspuns:

Da, am dormit 12 ore cu el in mana, suspendat deasupra capului.

Idioate intrebari mai ai.

Întrebări similare