| Daniel09857 a întrebat:

Ați adormit vreodată la ore? Gen la scoala/facultate?

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Mai tot timpul imi visam profesoara si colegele la ore

| Violleta2022 a răspuns:

Niciodata!
Pe vremea aia se facea carte adevarata, nu mergeam la scoala sa dormim.

| Daniel09857 explică (pentru Violleta2022):

Nu se vede ca se făcea carte pe vremea aia...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Daniel09857):

Evident ca nu vezi, ca tu te-ai nascut ieri, nu pe vremea aceea!

| Daniel09857 explică (pentru Violleta2022):

Se vede foarte clar la oamenii din generația aia, nu ai ce comenta aici, nu îmi place sa generalizez, dar uita-te in jur, sunt plecat peste tot in tara, stiu tipologii de oameni din toate zonele, toate clasele sociale și am ajuns la concluzia ca pe vremea aia, nu se făcea "carte" asta e o afirmație comunista cum ca se făcea, las-o balta, nu suntem copii mici!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Daniel09857):

Baiete, esti totusi prea mic sa faci comentarii la acest subiect!
Balacareala si spoiala de carte care se face de 15-20 de ani incoace, nu mai ajuta la nimic.
Democratia este prost inteleasa, iar educatia lasa mult de dorit din cauza lipsei de interes a copiilor din ziua de azi.
Facultatea a ajuns deja la nivelul unui "curs scolar" fara valoare!
Sunt mii de tineri care anual termina facultatea, dar habar nu au sa scrie sau sa citeasca corect.
Aroganta, prostia, snobismul, analfabetismul si manelistii, sunt in crestere! laughing
Deocamdata ti-ai pierdut carnetul de sofer, dar te asigur ca vei pierde mult mai multe in viata, daca nu inveti sa respecti legile, oamenii si sa lasi aroganta aia deoparte.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Da, in liceu, eram in ultimul hal de lesinata la unele ore. Imi aduceau profii cafea laughing.

| Daniel09857 explică (pentru supadeceapa):

laughing Dacă iti aduceau doar profesorii cafea înseamnă ca te placeau?

| supadeceapa a răspuns (pentru Daniel09857):

Cred ca le era mila de mine si viitorul meu mai mult laughing

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu se vede, AnaMaria.

| oglindasultanului a răspuns:

Cred ca am atipit prin generala.

| Justme1997 a răspuns:

La facultate atipeam la o anumita materie constant. Statea o colega langa mine si ma trezea laughing

| Catalina990099 a răspuns:

Da, o dată prin clasa a 11-a la ora de română. Tin minte ca o aveam luni, prima oră și nu dormise deloc

| elena97890 a răspuns:

Prima banca, ora de chimie iar profa n a zis nimic

| Ancaclaudia2223 a răspuns:

Da, deci dupa un majorat, a doua zi aveam teza la romana prima ora si a 5 a ora Franceza, dupa ce am avut teza am adormit si m-am trezit la jum. orei de franceza? nici nu stiu cum profi n-au zis nimic

| SebyLucian a răspuns:

Da. Sprijina-ti capul cu palma si stai drept. Nu te observa nimeni

Întrebări similare