| Dan a întrebat:

Ati auzit de Albert Einstein si criza?
Mai multe gasiti aici : http://clubulprietenilor.wordpress.com/2010/06/27/albert -einstein-si-criza/

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

Bun articolul! Ma bucur ca te-ai intors pe site...plecasei o vreme! acum te vad din nou!

1 răspuns:
mariana
| mariana a răspuns:

Am citit si eu pe blogul tau, cuvintele intelepte ale lui Einstein despre criza, am si postat un comentariu si acolo. Eu cred ca omul are resurse nelimitate de a-si pune in valoare talentul, iscusinta, perseverenta si calitatile doar ca, nu apeleaza intodeauna la ele, asa ca uneori neavand incredere in fortele proprii, se complace in situatia in care se afla, ori accepta ceea ce i se intampla, fara sa ia o pozitie ce ar conduce la schimarea traseului vietii sale.
Este un proverb : Ajuta-te singur si Dumnezeu te va ajuta", este foarte intelept acest proverb, pentru ca omul trebuie sa actioneze pentru a-si "asterne" viata, asa cum doreste.
Acum nu numai tara este in criza, oamenii sunt crizati si nu mai au incredere in ei, sunt disperati si nu mai au speranta, dar daca nu gandim pozitiv, prin gandirea noastra fatalista, atragem asupra noastra numai raul si acest lucru ne strica atat noua, cat si tarii.
Pentru un drum lung, este important sa faci primul pas, apoi vine inca unul si inca unul si asa mai departe si la sfarsit constati ca ai ajuns la capat si ai putut sa reusesti, trebuie doar sa indraznesti.
Curaj, actiune si gandire pozitiva, creativa, aceste atribute, pot sa ne scoata din criza economica, sufletesca, de personalitate..., trebuie doar sa facem ce trebuie in acest sens, pentru ca, modalitati de realizare sunt multiple.
Un gand bun si mult succes.

Întrebări similare