Trag o basina si zbor in sus apoi il caut pe responsabil sa-l bag in groapa, vezi ca nu e bine sa fi marica.
Asta e alta poveste si nu cred ca te intereseaza pe tine de ce sunt eu marica.
Atata timp cat nu fac promovare la asa ceva, nu cer drepturi si tin totul pentru mine, care e problema?
Da, am citit despre cateva astfel de cazuri. Imi amintesc ca am citit ca expresia "salvat de clopotel" a luat nastere in secolul al XVII-lea, fiindca mortii se ingropau avand legat sau atasat de sicriu un clopotel, ca in cazul in care fusesera ingropati de vii, acesta sa faca zgomot si sa fie salvati la timp, presupunand ca se afla cineva in preajma cimitirului la momentul respectiv. Din cate stiu, practica a iesit din uz, dar asemenea cazuri inca exista, desi sunt mai rare decat in urma cu cateva sute de ani. Daca mi s-ar intampa asa ceva, cel mai probabil as face infarct sau sa muri incercand sa ies la "lumina".
Am auzit de asa ceva dar nu am cunoscut pe nimeni.
Daca as pati asta as incerca sa fug, daca nu reusesc, asta e.
Da, in fiecare zi la stirile de la ora 5. sunt sute de accidente de genul, putini scapa
Cea mai buna solutie : strange bani de imbalsamare si spune-le rudelor sa fi imbalsamat. Daca nu esti mort o sa te omoare formolul.
Ar fi o solutie sa eviti astfel de cazuri.O alarma cu antena.
Am auzit...si eu ma intreb ce poti face in situatia aia, nu ai ce face decat sa dai coltu in liniste)
LecaSorin1688 întreabă: