| RAY a întrebat:

Ati auzit de incel? Ce parere aveti?
Incel, se pare, este un termen care desemnează celibatarii involuntari. Asta, artistic spus. De fapt, incel sunt niște misogini onaniști supărați pe femei, că le refuză dreptul la sex.
Incel trăiesc cu impresia că femeile le sunt datoare cu sex, pentru că ei sunt băieți buni, nu ca ăia cu bani, mustață sau mușchi.
Sub-cultura misogină incel a apărut pe forumuri online unde diverși adolescenți și tineri își plâng de milă pentru că nu au succes la fete

7 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Aaa acum sa gasit o alta denumire pentru misogini narcisisti din epoca de piatra? Misto dar tot fara creier raman.
Urasc oameni ce cred ca li se cuvine ceva doar pentru ca exista ori pentru ca s-au nascut de un animit gen.

| RAY explică (pentru Freya1):

Au dreptul la sex cu fete frumoase, dar si fete sunt in grupul ala, de ce nu formeaza cupluri? ca ei au pretenti mari

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Pai nu incap unu de nesimtirea si pretentiile celuilalt.
Nu se suporta nici intre ei nu vezi laughing

| minrest a răspuns:

Man, Alek Minassian, loooser-ul care a a omorat 10 oameni la intamplare, acu o luna, la Toronto, facea parte din aceasta cultura. Ce pot sa spun. Ii dusmanesc, de la distanta, nu am ce sa le fac, din pacate.

| Hammurabi a răspuns:

Frate, deja mă doare capul de fazele astea cu băieții care n-au succes la fete.
Sunt zeci de mii de fete care se vaită că n-au succes la băieți, zeci de mii de băieți care se vaită că n-au succes la fete, ce naiba se întâmplă? Nu se văd între ei, nu se găsesc între ei?
Sunt atât de timizi încât fug unii de alții? Nu înțeleg.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Hammurabi):

Nope. Nu e ca nu se gasesc intre ei. O fac, dar nici macar ei intre ei nu se plac. Prefera sa ramana singuri. Simplu

| Freya1 a răspuns (pentru Hammurabi):

Nu se gasesc intre ei in primul rand pentru ca nu se suporta uni pe alti, si pentru ca au prea multe pretenti pentru cat pot ei sa ofere.

Întrebări similare