| AnIsOaRa_5434 a întrebat:

Ati auzit de Michio Kaku? A scris "Fizica imposibilului" si cica in carte scrie ca mai incolo vom trece prin ziduri, o sa avem nave care merg mai repede ca viteza luminii, ca o sa mutam lucruri cu ajutoril mintii si chestii din astea.CIUDAT!

Răspuns Câştigător
| radu a răspuns:

Nu am auzit. ma bucur ca te intereseaza lucruri de genul acesta si hai sa-ti spun un secret sti ca lucrurile din basme de fapt exista asa ca nu te mai uimi. fazele alea cu cititul mintii si chestii din aceste. da in Romania sunt putin care pot s-o faca in scurt timp si fara vreun ajutor. si acum se cheama Radiestezie (religie spune ca interzice asta, dar am parerea unora ca vorbele din vremuri au unele cliseuri care denota ca nu e chiar batuta in cuie idee eh imi fine eu te sfatuiesc sa nu te apuci sau ceva ) multe chestii de genul acesta sunt deja existente. mutarea lucrurilor cu ajutorul mintii =telechinezie

Unii sunt inzestrati cu puterile acestea si de ce nu stie lumea de ele. sar speria si iar considera niste monstri iar extereoriza.

Bafta in aflarea a mai multor informatii. happy

P. S : nu ma lua drept un ciudat ce tiam spus este adevarat. daca mai vrei sa discuti ceva imi poti trimite un mesaj cu email-ul tau

2 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

@radu - poate ai auzit si ca o fundatie americana a pus la bataie de multi ani o suma de 1 milion de dolari. Tot ce trebuie sa faca cineva pentru a o castiga este sa demonstreze ca detine o capacitate paranormala sau supranaturala.
In ciuda faptului ca e plin pamantul de clarvazatori, parapsihologi, cititori in minti si in stele, premiul nu a fost inca adjudecat, ceea ce spune multe.

| Malvina24 a răspuns:

Regis-ai mare dreptate!