) ma amuzi nu mai fi suparata
nu's meteorolog dar ploaie acida nu inseamna ca o sa ploua cu acid sulfuric
inseamna ca va fi o ploaie cu un pH mai redus, si cu reziduri vulcanice, prin clasa a 10-a o sa intelegi cu acizii si astea. Oricum daca ploua acid vor avea decat cateva plante de suferit, respectiv cateii care beau apa din baltzi vor avea o diaree putin mai imprastiata, nimic mai mult
Daunator la norul de cenusa vulcanica e doar ca iti poate afecta caile respiratorii, asta chiar fara sa stii, si nu va dura foarte mult pana se va disipa, nici nu stiu daca va intuneca romania pentru mai mult de 2 zile
stai calma ok?
Va uitati prea mult la televizor. si eu am vazut stirile alea si ma uit in balcon si nu vad niciun nor de cenusa
Da domnu' am înţeles.nu mă mai sperii.in plus eu am trecut demult de cls. a 10-a.hello! am 24 de ani.doar ca ...am mai uitat lectiile. ce vrei? mai uita omul.
Doamne de nu am ras cu lacrimi la ce a zis hellconnen )))))) dar are si dreptate
Pai daca treceai prin clasa a 10-a si aveai si 24 de ani nu erai in halul asta de speriata la un eveniment asa mic, scuze ca raspund asa greu dar n-am vazut ca mi-ai dat reply
AlexandraAle121 întreabă: