| RAY a întrebat:

Ați auzit de virusul transmis prin aer care ne determina sa devenim homosexuali si lesbiene?

Sursa creștina https://www.pinknews.co.uk/......infection/

11 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Covid?

| RAY explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Harvey a susținut anterior că Dumnezeu îi face pe copii gay ca „pedeapsă" pentru toate avorturile din lume.

| RAY explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Harvey a avertizat, de asemenea, că nu lăsați băieții singuri împreună într-un mediu „de același sex", cum ar fi petrecerile de pijamă sau tabăra de vară, deoarece „încurajează" sexul gay.

Gazda de radio a transmis undele pentru a avertiza despre pericolele de a pune copiii într-un „mediu de același sex", avertizând părinții să-și lase copiii să participe la petreceri de pijamă.

Pe site-ul ei, Harvey avertizează: „Dacă promovați comportamentul sexual copiilor impresionabili, mai mulți adolescenți – în special cei cu mai puține influențe morale – vor spune „De ce nu?"

„În cercurile de același sex, legăturile homosexuale pot deveni o aventură îndrăzneață la tabere și petreceri de pijamă.

„Oportunitatea este peste tot în care studenții de același sex se adună sau socializează și este unul dintre motivele pentru care homosexualitatea a fost în mod tradițional tabu în școli, tabere și organizații de tineret."

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu am auzit. Plec repede de langa oamenii care abordeaza astfel de subiecte.

| RAY explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Vezi sa numai respiri aer ca te va durea funduletul

| Mosotti a răspuns:

Nu are cum sa existe asa virus, e o minciuna. Si pana la urma si daca devenim, inseamna ca ne va place, deci tot nu ne afecteaza.
Adica rau oricum nu ar face acest virus, poate din contra, pentru ca in general cei de acelasi sex se inteleg ceva mai bine, au mai multe in comun.

Deci sa tot vina virus din ala, hahaha, cel putin eu mi-as dori.

Niciodata nu am sa pricep cum as putea sa fiu atras de unu, adica cum pot sa vad corpul, figura de barbat asa atractiv ca unu de femeie.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Fix pe voi o sa va faca homo ca nu credeti, necredinciosilor, solutia e simplu numai respirati aer, fiti barbati pana la capat

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Nu cred ca ma poate face homo, nu are cum, mi se pare SF sa ajung sa fiu atras de unul, ce naiba.
Asta e asa vrajeala cu virusul asta.
Ca sa te faca pe invers, ar trebui sa ti se schimbe controlat anumite reactii chimice in creier in zona atractiei.
Nu stiu daca poate exista inca un virus asa destept.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Te posedeaza diavolul fiule

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Nu are cum sa ma posedeze cineva care nu exista, ce diavol.

| blackann a răspuns:

rolling on the floor)))))))) ai grija mare pe unde mergi, poate contactezi virusul si asa te babardeste vreun barbat, ca te tot plangi ca femeile oricum nu te plac