| RAY a întrebat:

Ati avut parte de bulling online? Dar real?

15 răspunsuri:
| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Miștouri se fac zilnic între oameni, dar nu toți sesizăm acest aspect.Fiecare după capacitatea sa mintală știe ce ar accepta sau nu de la cei din jur.

| isemilia a răspuns:

Da, am avut parte de ambele

| SociopatuI a răspuns:

Cel online toti l-am avut. In anonimat oricine se poate da smardoi de 2m cu relatii internationale si cu pile la interpol.

| mastadont a răspuns:

Am trecut prin ambele însă am preferat să râd și să mă amuz cu acea persoană care încerca să mă agreseze decât să mă stresez și să mă simt ofensat. Mai ales online, pur și simplu nu bag înseamă comentariile răutăcioase pentru că nu mă afectează cu nimic părerea altora.

| Freya1 a răspuns:

Sincer nu.Chiar dacă nu sunt de luat la harta sau bătaie, am o atitudine ce nu prea le-a permis oamenilor sa ma badjocoreasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alaltaieri pe un site unde eram inactiv de luni bune, vine unu si spune ca vrea sa ma gaseasca in real, sa-mi faca x, y lucruri Dar nici macar nu stia din ce tara sunt laughing, + ca aveam si VPN

| Mosotti a răspuns:

Nu am avut parte de bulling nici online, nici real, ca mereu am stiut sa ma comport cu oamenii, de la gunoier pana la profesori universitari, si 95 % au apreciat asta.
Iar pe nesimtiti i-am evitat, insa nu am avut prea mult contact cu din astia.

De ex acum 18 ani pe net era unu care ma injura, eu nu i-am raspuns la fel, si a apreciat, dupa aia am vb normal.

| Dismally a răspuns:

Online nu, iar real, in copilarie eram unul dintre agresori. Nu stiu de ce faceam asta, eram prost. Acum regret si nu as mai face niciodata asa ceva sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da și da...dar nu mă definește. Ce mă definește este ceea ce sunt în ochii Lui Dumnezeu, prin har.

| Drimmero a răspuns:

De obicei lumea ma simpatiza in realitate si nu se ajungea la bullying, insa am patit de cateva ori sa isi permite niste unii glume cu mine, eu niciodata nu m-am lasat calcat in picioare de nimeni si nu mai voi lasa, consider ca mai bine faci ceva decat sa te simti umilit, chiar daca rezolvi cu violenta data viitoare stii ca nu si-o mai cauta cu tine. O data la o petrecere s-a gasit unul sa se lege de mine dintre toti, ce o fi zis ca daca sunt mai prietenos asa sunt si fraier si ca tac, dar nu a fost asa, fraierul si-a luat teapa, a facut o gluma, doua, am tacut, dar deja de la a 3-a i-am atras atentia si am scos pe gura o gramada lucruri de nervi, imi venea sa-i dau cu ceva in cap in momentele alea, daca mai continua il trosneam, nici nu ne cunoasteam si isi permitea glume, a tacut ala din gura cand m-am enervat ))), au mai fost faze de genul cu pampalai care vor sa se dea smecheri sa impresioneze nu stiu pe cine si isi aleg nu stiu ce tinte, dar din pacate pentru ei ''tintele'' alea ii cam fac pe ei de cacao. In general am dat de lume matura in realitate, cu respect reciproc, dar s-au mai strecurat si d-astia in diferite ocazii, dar nu pot sa zic ca am luat bully in real, tentative. De fel sunt civilizat dar asta nu inseamna ca sunt si fraier si daca ti-o cauti pot sa te si tuf in gura.

Online cred ca toti am dat de laketi care injura, care se dau nu stiu ce interlopi, iar ei sunt niste neica nimeni avand net la sat si si se vad numai Van Dammi, unii in trecut ba chiar ma amenintau ca-mi rup picioarele, ca ma omoara, ca pe dracu sa-i ia ca 100% nu se intampla nimic cand sunt conturi anonime, doar valva. Imi place cand se iau mai multi de mine in online, le demonstrez ca ii fac din vorbe daca ma provoaca si ma mai amuz cu ocazia asta.

| Ofiintă a răspuns:

Da, în adolescență.

| OmulCuVorbe a răspuns:

Ray de ce dai ignore la oameni fără sa le zici cu ce te deranjează? Ce ți-a făcut omulcu taclale sa ii dai ignore, omul e lra chiar sincer ce ti-a facut

| OmulCuVorbe a răspuns:

OmulCuTaclale a spus ca ar vrea sa îl adaugi iar în lista sa ii dai unblock, ca nu ți-a făcut nimic, a vrut doar sa fie ca tine sa îl înveți ca lui ii e frica sa nu aibe mintea închisă, i-ai zis sa producă bani dar puteai sa ii zici mai subiectiv, oamenii se supăra omule când primesc ignor

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

De ambele! Online ti-am spus ce mi s-a intamplat, iar in viata reala, in generala, radeau toti de mine ca sunt slabanog! Aia e, mergem inainte!

| Pamanteanul a răspuns:

Nu nu am avut parte, nici nu am prieteni și nu prea am avut de-a face cu oameni, ce nu face omul ca să fie smecher în fața altora și sa simtă el plăcere, ar face orice...

Tu cum te simți omule? Ești bine? Te simți okey?