Eu de exemplu nu o suport pe profa de franceza, dar din c motiv nu stiu, pur si simplu imi e foarte antipatica, si profa de info e cea mai tare profa
Profesori urati? Suna cam deplasat(in ambele sensuri ).
Am preferintele mele, cum si antipatii.
Preferinte:
-dirigintele(mate)
-prof.de ed fizica
-prof. de religie
-prof. de istorie
Antipatiile...raman secrete.
Si un profesor face o repartizare intre elevi, cum si noi facem asa ceva cu ei.
Am o profesoara care pot să spun ca o urasc... e vorba de profesoara mea e fizică. pur si simplu a avut grija de fiecare dată să'mi strice mediile sau să urle la mine şi mă mai deranjează faptul că e genul ăla de profesor care are favoriţi.deci cei care merg la toate concursurile stupide de fizică au dreptul să întârzie, să vorbească, să nu scrie. şi ceilalţi primim 2 pentru aşa ceva...nu o suport.
Preferatul meu v'a fi întotdeauna fostul meu diriginte de română din generală care era un om extraordinar care deşi era sever a ştiut să se facă iubit şi respectat
Profesori preferati... Diriga, profa de romana, biologie...Antipatici:profa de mate, profu de chimie, si mai e unu cu care am 5 module, profu asta dupa ce ca ne plictisete cu atate ore pe saptamana mai e si super antipatic.
Da, am avut si nu neaparat din punct de vedere a materiei care o preda, ci pur si simplu prin felul de a fi. Si eu sunt la randul meu printre elevi, dar nu am pretentia sa ma simpatizeze toti. Ei sunt n caractere, eu unul singur (caracter).
Profa mea de info (in prezent).
O urasc pentru felul ei de a fi. E dusa cu pluta.
Le ador pe profa de romana si pe profa de chimie:XIn schimb o urasc pe aia de germana.pentru ca nu stie sa ne explice nimic! Aaa da, si pe profa de fizica o mai urasc.Ne da fff multe teste.Eh.asta e.
Am mare respect pentru profesoara mea de romana din gimnaziu care mi-a pus un doi cand nu invatasem, dar care imi si imprumuta carti din propria-i biblioteca fiindca stia ca sunt cea mai buna la materia ei, si mi-era ciuda pe profesorul de educatie fizica caruia ii placea grozav sa ma puna sa sar capra fiindca in liceu eram cam dolofana si el se delecta grozav cand vedea ca totdeauna raman cocotata pe capra de gimnastica, nefiind in stare sa inving gravitatia si sa sar dincolo de ea! Dar nu l-am urat, si, mai tarziu cand intamplarile vietii ne-au pus fata in fata din nou, faceam impreuna haz de tot ce se petrecea la orele de educatie fizica!
Pe mine ma scoate din sarite profa de istorie si cel de tehnologie. Cea de istorie vorbeste ciudat si pur si simplu e o ciudata, iar cel de tehnologie e un taran. Ma mai enerveaza si profesoara de biologie, pentru ca la jumatea orei ne pune sa scoatem o foaie de hartie cu titlul "verificare" si chestia asta mi se pare o prostie .