| 1onur a întrebat:

Ați avut scandale și certuri la schoală sau în generală la liceul?

Cum ați reușit săi evitați pe cei care vau hărțuit, bătut, amenințat cu bătaia iau exmatriculat?

Eu aveam un coleg de clasă Robert îmi aduc aminte și acum de el, și ăsta făcea box se tot lega de lume aiurea înjura grav rău det tot... murdar rău, și tot se legea aiurea de noi ăsta în clasă mergea la box el se tot lăuda se credea cineva...Ne dădea capace, se făcea că da noroc cu noi după ne atingea pervers avea gesturi bolnave si anormale, în clasă la fel făcea eschive lovituri la ficat, pe cine prindea trebuia săi facă un gest bolnav de al lui, până lau exmatriculat pe ăsta din schoală, se lua de profesori de elevi îi agresa pe holurile, la fete avea gesturi urâte le hărțuia, era teroare Robert ăsta, era de 3 ori la rând repetent da tot îl lăsau să vină la schoală, tatăl lui era pește, manevre cu Interlopi...

Răspuns Câştigător
| MistarGoGu a răspuns:

Scursuri ordinare! Legea lor " Pumnii mei CARTE NU STIE! " Avem niște legi asa permisive și autorități corupte... un RAI pentru asemenea psihopați!
Doar când mai apuc sa ajung cu treaba în România și vad prin trafic GIBONIde teapa asta îmi vine rău!

13 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Și acum cu ce se ocupă: director, prefect, ministru?

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Aaa! Stai! M-am prins! E polițist local! Nu?

| 1onur explică (pentru gabicoo):

Știu că le avea și cu drogurile, se vedea, că le consumă făcea ca vârcolaci în ore era mereu, foarte agresiv nu putea să vorbește nimic cu el normal, navea cum.

Posibil să fi ajuns interlop, se lăuda cu tatălui lui mult, noi știm foarte bine cine era el și cu ce se ocupa tatăl lui, chiar el se lăuda la băieți mai mari de vârsta lui ca are pistol sabie acasă, spray cuțite electroșoc, a dat lovit în lume așa se lăuda că nu se pune nimeni cu el, de la el din zona lui Toți știu de frica lui...

| 1onur explică (pentru gabicoo):

Până la urmă îi face tacsu pachet lui Robert ăsta, să sperăm că e bine și nu mai face prosti.

Avea el o vorbă, dacă nu te bat azi te bat mâine de 2 ori,laughing)

Acuma vine vorba lui MisterGoGu își ia curele Robert na vrut să stea cuminte.

| MistarGoGu a răspuns (pentru gabicoo):

Scursuri ordinare! Legea lor " Pumnii mei CARTE NU STIE! " Avem niște legi asa permisive și autorități corupte... un RAI pentru asemenea psihopați!
Doar când mai apuc sa ajung cu treaba în România și vad prin trafic GIBONIde teapa asta îmi vine rău!

| MistarGoGu a răspuns:

După 150 curele pe fundul GOL și limba tăiată i-am îngropat prin dealurile Transilvaniei urmad exemplul ilustrului Sorin Ovidiu Vantu

| 1onur explică (pentru MistarGoGu):

Ferească Dumnezeul, nici chiar în halul ăsta, Robert ne mai lăsa o pauză săne revenimlaughing) după ne lua iar la capace și la alergat, spunea că pe cine nu-l bat azi mâine îl bat de 2 ori mai rău. De frică îți dai seama mai bine mănânci o dată bătaie și scapi, era agresiv cu toți din schoală...

| MistarGoGu a răspuns (pentru 1onur):

Autoritati slabe & corupte! Ia încearcă experimental sa te uiți la cineva urat prin Viena sau sa-l injuri și în 5 minute ești cu cătușe la maini în mașina de Politie! Nu mai vorbesc de agresiune fizica ca infunzi pușcăria! Unde autoritățile tolerează componente violente scapa încet situația de sub control! Aceeași chestie cu hartuirea sexuala la femei!

Aicia în Viena dacă începi numai să mergi în figuri și ai impresia că strada este a ta oamenii te evită, și foarte bine fac.

Și Viena este în cădere liberă eu am umblat în unele zone Dumnezeu îmi este martor erau seringi care îți bagi prin vene droguri, cartiere pline de musulmanii care protestează, înjură, atacă autoritățile, sparg geamurile sânt foarte multe ce nu le arată, a fel imigranți enorm de mulți care umblă în grupuri și se ocupă numai cu furatul nu muncesc stau pe ajutoarele sociale, și nu merg la muncă Viena nu mai este deloc la fel.

în Germania la fel Hamburg Köln sânt numai indivizi de alde Robert pe acolo, mai ales ce să întâmplat cu Musulmanul care a intrat cu intenție clară în târgul acela de a loat atâta tea vieți nevinovate, nu știu cât o sa mai accepte Markel toate astea, și cum va fi...

Nu înțeleg de ce le mai acorda ajutoare sociale dacă nu muncesc, cum beneficiază oamenii ăștia de drepturile astea când ei umbla pe străzi 24 din 24 și nu muncesc toată ziua pe afară și lise permite să rămân, fără să facă nimic decât haos.

Nu înțeleg de ce permite acceptă toate astea de ce le dă drepturi dacă ei sănt sănătoși și pot munci sânt apți de muncă și nu vor să muncească de ce lise oferă condiții și atâta libertate la oamenii ăștia...

De FRAIERI! LA cea mai mica urma de agresivitate eu unul i-as expulza cu interdicție PERMANENTA *( pe viata )! Ori muncesc sau fac o afacere legala plătesc taxe ca un om normal ORI zboară în bananier sau calare pe cămilă de unde au venit!

Sunt absolut de acord cu tine.

Dacă nu muncești și vi într-o țară Străină și faci manevre, haos te legi de lume aiurea de crezi jmecher, te droghezi, ai altercație cu poliția, cel mai bine interzicere permanentă!

Sălbăticie asta este cu ăștia nau Dumnezeu nici frică de Dumnezeu și Hristos.

Cunosc destui oameni fără mari atracții spre religie sau Frica de Dumnezeu DAR au suficient BUN simt sa învețe o limba străină, sa muncească sau sa facă o afacere legala și sa încerce o integrare în tara în care au plecat! Doar un dilimac sau psihopat cauta mereu probleme cu legea sau cu cei din jurul lor!

Adevăra ai tot respectul meu cu Adevărat! MistarGoGu.

Da există oamenii care n-au credință în Dumnezeu dar sunt cu Adevărat oamenii și nu-s cu scandale, nu-și fac probleme cu legea și alte anturaje care le pot aduce probleme mari.

Eu m-am referit stric la genul de oamenii ca Robert.