anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati avut si voi momente in care va simteati pierduti?
Eu una asa ma simt in acest moment, nu ma simt impacata cu mine insumi pentru ca nu duc viata pe care as vrea sa o duc.
Sunt multumita pe anumite planuri, dar asta nu e indeajuns
pentru a fi fericita.
De fapt nu sunt fericita.
Am o perioada in care nici eu nu stiu cine sunt, ce vreau cu adevarat si incotro ma indrept, traiesc la zi...
(am trecut de perioada adolescentei, rog persoanele mature si cu experienta sa incerce sa ma ajute cu un sfat, nu copii, va rog)

18 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Au fost momente cand in loc sa merg la nevasta acasa ajungeam la amanta si ma simteam mai bine, sincer m-am saturat de lacrmoginele astea, fiti naibi barbati

| T0T a răspuns (pentru RAY):

Eu cred că respectiva e femeie dar știi vorba aia : "Zoe! Zoe! Fii bărbată."

| RAY a răspuns (pentru T0T):

M-am saturat de depresivi astia, azi am fost la un copil orb si nu se plangea ca astia

Nu ai de unde să știi situația respectivei dar să știi că nu mi se pare că se plânge ci doar a vrut să împărtășească cu alții, nu e așa mare baiul. Pe mine mă stresează ăia ca zic să se sinucid pentru că nu plâng fetele după ei sau pe cei care zic că se simt triști dar fără motiv.

Cine are viata asa cum vrea? poate ai dreptate, dar ce sa faci asta e

Puțini au viața așa cum vor, dar acum dacă te gândești mai bine și aceia sunt predispuși să nu o mai aibă așa într-un timp căci natura umană vrea mereu mai mult, indiferent de ceea ce are.

Crezi ca exista oamenii fericiti?

Cred că există dar nu știu dacă acea fericire este continuă. Eu am fost fericit o perioadă dar acea fericire am pierdut-o, chiar voiam să văd dacă poate dura sau dacă va dispărea chiar fără să o pierd. Sincer, nu știu.

Si eu la fel, fericire provizorie dar se si duce repede si raman amintiri in urma doar atat

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Acum stiu de ce te blocheaza toti, deoarece nu suporta sa primeasca atatea notificari de la tine.
Esti stresat si stresant!

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Realy? nu stiam asta, eu cred ca adevarul le deranjeaza prea mult de ma blocheaza

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Mda... Cum spui tu.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Omul cel mai mult isi uraste propia realitate freud

| T0T a răspuns:

Da, sunt momente în care mă simt pierdut dar nu destul de mult încât să nu mă accept pe mine așa cum sunt. Tu spui că nu te simți împăcată cu tine pentru că nu ai viața pe care ți-ai dori-o. Faptul de a fi împăcat cu tine și faptul de a fi împăcat cu viața deși sunt lucruri care se leagă sunt diferite. Viața nu este ușor să fie așa cum ne dorim mai ales că trăim într-o lume pe care eu în mare parte nu o agreez dar asta nu mă face să nu mă accept pe mine. Dacă nici pe mine nu m-aș accepta atunci ar fi îngrijorător, atunci cine ar trebui să o facă dacă nici eu nu sunt în stare? În momentul în care te vei accepta te vei pune mult mai bine pe picioare și vei fi mult mai împăcată că deși viața nu e așa cum vrei ai fost mereu tu și nu te-ai schimbat pentru nimic iar faptul că viața nu merge e datorită faptului că nu ai găsit persoane compatibile cu modul tău de a fi și de a gândi sau că pur și simplu au avut loc niște evenimente care nu au ținut de tine și să știi că viața conține niște factori pe care tu nu ai cum să îi influențezi. Atunci ar trebui să înveți să nu ai regrete și să treci mai departe dar pentru a nu avea regrete trebuie mereu să iei deciziile înțelepte pentru tine dar care să nu îți calce nici peste principii.

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Multumesc pentru raspuns.
Nu sunt impacata cu mine pentru ca pot sa schimb situatia(nu e usor dar pot) dar totusi nu am suficient curaj si suficienta motivatie sa o fac.
De asta nu imi dau pace, pentru ca ma gandesc ca ar trebui sa schimb dar nu ma gandesc la cum si cand. Probabil mi-e teama de schimbare si de faptul ca nu stiu ce va fi dupa, daca va fi mai bine sau mai rau. E mai dificil dar cred poti sa intelegi. happy

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă ai fi mai sigură pe tine și de modul în care ai putea gestiona situații diferite ai putea produce acea schimbare pe care zici că poți să o faci dar asta ține mai mult de tine. De aceea îți zic, ai mai multă încredere în tine, măcar acum când e necesar deoarece nu cred că ai avea de pierdut dacă încerci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este adevarat, nu ai aberat. Ai spus lucruri foarte corecte si am apreciat efortul depus. Funda oferita a fost un fel de multumesc ceea ce lui ToTforeverdust i-am spus deja.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi place sa plang sub dus in timp ce ma tin in brate...

Ce ma mai menajeaza e gandul ca exista prosti care cred ca exista fericirea asa cum au vazut ei in desene animate, cand erau mici, desi nu mai sunt mici demult. Oamenii care se intreaba daca sunt sau nu fericiti sunt oamenii cu cele mai putine griji de pe planeta... Si cei mai putin inteligenti, de regula.