| Victor453 a întrebat:

Ati avut tentative de sinucideri? Daca da, din ce motive?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Da din cauza timiditati, anxietati, lipsei de comunicare si suferinta in dragoste.
Nu imi mergea pe nici un plan nu avem cu cine sa vorbesc eram anxioasa si depresiva si nu am fost tratata nici macar bagata in seama. Avem probleme acasa mama bolnava si tata care consuma alcool si imi face probleme, persoana de care m-am indragostit atunci (prima mea iubire) si-a batut joc de mine si multe altele eram la pamant ..nu ca mi s-ar fi rezolvat dar nah

17 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Doar m-am gandit ca nu as vrea sa mai continui viata din cauza depresiei si anxietatii intense, a fost un moment in care ma saturasem efectiv si imi doream in gand sa mor, ziceam ca nu as vrea sa ma mai trezesc a doua zi, stateam si plangeam de ce mi se intampla, de stari.Si totul a inceput de la niste atacuri de panica care au dus apoi la depresie si la anxietate intensa din care cu pastile cu doctori o tin si acum sub control.Dar tu ai avut?

| Victor453 explică (pentru AvalohAlyn):

Da, 3 tentative, si ginduri in fiecare zi!

| AvalohAlyn a răspuns (pentru Victor453):

Si te bucuri ca ai ramas in viata?

| Victor453 explică (pentru AvalohAlyn):

Nu

| RAY a răspuns:

Doar gandurii atat, din cauza unei fete si a unui gunoi uman

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu, desi am avut si eu probleme. Niciodata nu am vazut sinuciderea o rezolvare.
Mai bine iti bati joc de tine cu alcool si droguri, decat sa dai "exit game".
Eu nu cred in reincarnari sau viata de apoi, asta e singura sansa de a trai. Deci, mai bine traiesti prost, decat sa fii mort.
Daca ramanem constienti, dar cu trupul mort? Stam la 2m sub pamant si disperam de plictiseala... Mai bine ramai in viata si iei bataie de la cineva, e mai interactiv.

| RainmakerX a răspuns:

Nu. De cele mai multe ori *cand am vreun esec* stau trist vreo 2 ore dupa care ma enervez si incerc sa repar ce am gresit. *pe cat se poate*

Invat foarte mult din greseli. De obicei daca fac o greseala majora atunci o tin minte foarte mult timp si fac in asa fel incat sa nu se repete.

Nu pot sa schimb trecutul dar macar pot sa schimb viitorul.

| oglindasultanului a răspuns:

Cand eram copil si nu ma incadram in cererile adultilor.

| BlackRose03 a răspuns:

Certuri certuri certuri si lipsa rațiunii in acel(e)moment(e).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Mereu m-am gandit ca daca altii pot indura suferinte mult mai grele, n-am sa ma sinucid eu din niste motive mai putin grave, in comparatie cu problemele acelor oameni

| Alexandra4500 a răspuns:

Se mai intampla sa te ia o stare de aia nasoala. Pur si simplu de intorci cu 180 de grade. Acum esti fericit si bang in a doua secunda iti doresti sa dispari. Asta e suntem oameni. Nu suntem perfecti.

| Socke a răspuns:

Tentative nu.dar cand am citit Anna Karenina(faza cand sare in fata trenului) am inceput si eu sa ma gandest, daca eu as putea sa sufar atat de mult din dragoste sau in primul rand sa ma afecteze parerea celoralalti din jur.

| Victor453 explică (pentru Socke):

Eu tot asa impresie am avut dupa Anna Karenina))

| Lawrrrr a răspuns:

Da.

| Choasmakerangel a răspuns:

Am luat acum 3 ani 26 de pastile cu vin, is plin de cicatrici pe maini si cand eram la liceu faceam mereu glume de genu cu prieteni mei la fel de depresivi''Voi ce va luati de craciun? ......eu imi iau viata''*** si motivele is diverse, pe langa faptul ca am avut o viata de **** in scoala generala ...cacat e putin spus, cand ajungeam acasa seara era cam la fel, am fost oaia neagra cam peste tot unde am fost''uita-l p'ala, e ciudat rau, se taie pe maini, e satanist etc''norocul meu ca la liceu am dat de niste persoane cam la fel ca mine dupa cum am spus si mai sus

| Victor453 explică (pentru Choasmakerangel):

Persoanele care credeau ca esti satanist, spune-i ca ei sunt prosti daca nu inteleg ce e aia sinucidere, taieturi! poate nau simtit ei durerea sufleteasca asta nebuneasca