| justyoung9 a întrebat:

Ati avut urmari neplacute dupa ce v-ati conectat la internet folosind o retea wi fi?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Presupun ca are legatura cu cealalata intrebare despre wi fi public. nu am avut urmari pentru ca m am protejat. nu am facut plati onlie si nici nu m am logat pe lucruri importante conectat fiind la o retea publica

| K0sti a răspuns:

Pe mine m-a certat provideru' de net pentru nerusinarea de a folosi o retea wi-fi! happy

| marin81 a răspuns:

Daca semnalul este bun, nu ai ce probleme sa iti faci/ Sau la ce urmari te referi?

| doggy123 a răspuns:

Uneori mi sa mai deconectat de la retea chiar cand faceam ceva important pe net si trebuia sa ies(se intampla rar) depinde de semnal dacai slab sunt sanse sa se deconecteze dar daca e puternic atunci NO STRES

| DianaDobritoiu a răspuns:

Da,eu cand ma conectam la wi-fi nu aveam nici-o problema totul mergea super ok, dar cand intram pe youtube se inchidea wireless-ul, se stingeu toate luminitele de la el si dupa incet-incet isi revenea.....Si dupa o perioada nu am ma avut probleme...

| XD_Jmen_1989 a răspuns:

Nu.

| MadalinaRalu a răspuns:

Da,numai daca este semnal slab ( iti iese de pe ce ai intrat sau merge foarte greu ). Poti sa te conectezi linistit la internet folosind Wifi. Funditaa? laughing