| George456 a întrebat:

Ați avut vise prevestitoare? De exemplu eu am visat la începutul verii ca eram în curtea casei și de sus veneau 3 comete. Dupa 2 zile au venit 3 tovarăși de odată care erau plecați în alte orașe fără să știu ca ei vin și am petrecut cu ei toată vara.
Un alt vis acum 2 săptămâni ca tatăl meu a murit și plângeam.Am căutat semnificația visului și semnifică ca se va produce un eveniment major în viața mea și ca mă voi descurca greu în perioada aceea și voi deveni o persoană mai rece și mai calculată.
După câteva zile am fost sunat în legătură cu un loc de muncă. Acum în Ianuarie voi merge la muncă în alt oraș pentru prima dată voi fi pe cont propriu cu cazarea cu tot.
Deci doar când se întâmplă schimbări majore în viața mea visez cu câteva zile înainte.
Ați avut ceva asemănător?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil erau cei trei magi de la rasarit.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Bineinteles ca toata lumea viseaza. Insa doar unii dau atentie.

Tine un jurnal de vise. Noteaza fiecare vis prima data cand te trezesti dimineata.
Recitesti dupa vreo 6 luni si vezi cum se coreleaza cu evenimentele din viata ta.
Numai tu cunosti semnificatia.

| Kufu95 a răspuns:

Uneori visele rămân doar vise.

| Andra0987654321 a răspuns:

Da, mulți au avut vise prevestitoare. Se pare că visele tale reflectă schimbări importante din viața ta. Visele cu cometele și tatăl tău sugerează conexiuni cu evenimente reale. Ai observat o legătură similară între vise și realitate?