| Iubibilăă a întrebat:

Ati avut vreodata experiente paranormale? (= ati vazut fantome, ati auzit sunete ciudate, ati avut vise lucide de acest gen)
Povestiti. Puteti spune si povesti auzite de alte persoane(prieteni sau cunostinte)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,a fost înfricoșător.devil
În stomacul meu, cândva, s-a întâmplat ceva paranormal..., pe urmă niște sunete ciudate(exact cum face bunica cand o doare coloana).
Știi cum am scăpat de aceste activități paranormale?
Cu apa minerală. Tare nu?
Știu.

| 1DobreMihai1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da ce ai avut tu se numeste gaze laughing

| 1DobreMihai1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da eu am avut, odata pe al vreo 12 noaptea mergeam acasa fiindaca fusesem la un prieten, si pe strada mea exista 3 case bantuite.
La a 2-a casa se auzea ceva care semana cu un sunet scos de cioara (doar ca mai ascutit) si atunci o usa s-a trantit la acea casa (era foarte intuneric deci nu am putut vedea nimic) desii nu era vant, nici macar o briza usaora.
Atunci o lumina ciudata dar slaba a iesit de langa locul unde se afla usa(apoximativ)
Si dupa nu mai am stat pentru ca am luat-o la fugahappy
Asta e cea mai ciudata si cea mai infricosatoare experienta a mea si, chiar daca majoritatea vor zice ca nu exista fantome sau alte chestii fi sigura ca exista deoarece nici-o legenda nu este imaginara, candva a existat acel monstru, spirit, etc

| Iubibilăă explică (pentru 1DobreMihai1):

Whoooa.
Serios?

| 1DobreMihai1 a răspuns (pentru Iubibilăă):

Da, am mai avut astfel de experiente, si verisoara mea in ziua in care a murit bunicul meusad eu ti-am zis-o peaceasta pentru ca este cea mai infricosatoare

| anonim_4396 a răspuns (pentru 1DobreMihai1):

Foarte tare
Vreau și eu experiențe din astea.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu am avut si nici nu am auzit de la cunoscuti astfel de povesti, eu nu cred in fantome

| vladvlad23 a răspuns:

Visele lucide nu sunt nimic paranormal, sunt un lucru dovedit stiintific, si practicat de mii de oameni in alte tari... chiar si in Romania dar mai rar... daca esti interesata ld4all. com

| Emrys0 a răspuns:

Este interesant faptul că răspunsul câștigător este acela ce nu are nicio legătură cu ceea ce se discută aici, pe lângă ironia exagerată.
Dacă nu crezi în fantome și experiențe paranormale, asta nu înseamnă că ele nu există. Ele există, doar că suntem prea plini de noi ca să le putem vedea.