Am avut. si da. ne-am certat. pentru ca am aflat ca e cam barfitoare. si ma rog. vbeste gura fara ea. acum ea incearca sa schimbe totul. dar eu una nu pot avea incredere in ea fa fel cum aveam o data.:-
Da din cauza distantei eu fiind in spania ea in tara am vb pin telefon scrisori una alta am ajuns sa ne despartim dupa aia am vb iar ne-am despartit iar am vb si am aflat ca a devenit o panarama de atunci vb ca in plan amical cu ea m-a dezamagit cand am aflat ce e dar no pana la urma vb ca niste amici pe mes
Da, pentru ca nu putea sa pastreze un secret si era foarte prefacuta.De atunci nu am mai avut asa mare incredere in oameni.
Da. cu una m-am certat din cauza unui baiat pe care il placeam si cu care eram aproape impreuna. si ea mi l-a suflat intr-un fel... ma rog a fost si vina mea. ne-am impacat cam greu. de curand au inceput sa se vada rezultate mai bune.desi asta a fost acum 2 ani.Acum nu mai suntem ca inainte, dar ne intelegem foarte bine si mereu radem de tipul ala. pentru ca acum e cam ciudat.
Da.si eu am avut.si ft. tarziu mi-am dat seama ca e profitoare.chiar nu stiu ce sa fac cu 'prietenii' astia.
LisaJulie întreabă: