| maria_5572 a întrebat:

Ati avut vreodata o prietena ft buna si v-ati certat? dc?

Răspuns Câştigător
| EllyFMS a răspuns:

Am avut. si da. ne-am certat. pentru ca am aflat ca e cam barfitoare. si ma rog. vbeste gura fara ea. acum ea incearca sa schimbe totul. dar eu una nu pot avea incredere in ea fa fel cum aveam o data.:-

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da din cauza distantei eu fiind in spania ea in tara am vb pin telefon scrisori una alta am ajuns sa ne despartim dupa aia am vb iar ne-am despartit iar am vb si am aflat ca a devenit o panarama de atunci vb ca in plan amical cu ea m-a dezamagit cand am aflat ce e dar no pana la urma vb ca niste amici pe mes

| Drinni a răspuns:

Da, pentru ca nu putea sa pastreze un secret si era foarte prefacuta.De atunci nu am mai avut asa mare incredere in oameni.

| aquila_4553 a răspuns:

Da. cu una m-am certat din cauza unui baiat pe care il placeam si cu care eram aproape impreuna. si ea mi l-a suflat intr-un fel... ma rog a fost si vina mea. ne-am impacat cam greu. de curand au inceput sa se vada rezultate mai bune.desi asta a fost acum 2 ani.Acum nu mai suntem ca inainte, dar ne intelegem foarte bine si mereu radem de tipul ala. pentru ca acum e cam ciudat.

| AnNaxD a răspuns:

Da.si eu am avut.si ft. tarziu mi-am dat seama ca e profitoare.chiar nu stiu ce sa fac cu 'prietenii' astiasad.

Întrebări similare