Nu. si nici nu ma incanta ideea. prietenii prietenului meu sunt si prietenii mei si mi se pare ciudat sa am o relatie mai mult decat de prietenie cu ei.
Am incercat o data. Am aflat acest amanunt ( ca era prietena ei ) abia dupa ce am vorbit o vreme si am stabilit sa iesim. Nu a fost o intalnire prea reusita. Eu eram dezamagit dupa fosta relatie si nu prea aveam chef de una noua cu adevarat. Ea era foarte plictisita ( si plictisitoare ) si era prea baietoasa pentru mine. Am vorbit o vreme la telefon prin mesaje mai mult si ne intelegeam destul de bine dar cand ne-am vazut a fost cam dezastru. Nu e ceva recomandabil. Acum depinde si de persoana insa de obicei e mai bine sa te desparti de un mediu nociv si daca alegi aceasta solutie nu te indepartezi suficient cat sa mergi mai departe cu adevarat.
Da. Dar dupa ani buni! Dar sentimentul meu a inceput atunci cand el era prietenul prietenului meu, a fost iubirea mea secreta si neimpartasita! El a aflat abia dupa ani de zile ce simtisem eu atunci! Si apoi am avut o relatie adevarata si fantastica!
Nu, niciodată. E stupid. Dacă e prietena fostei, înseamnă că fie e aproximativ la fel ca ea (caz în care dacă am lăsat-o pe ea, foarte probabil s-o las scurt şi pe prietena ei), fie de fapt aia mă vroia de fapt şi m-aş simţi folosit şi cum eu nu mă folosesc de fete, de ce le-aş permite să se folosească ele de mine?!
De ce să mă leg la cap când nu mă doare?!