| B3HappyN0Worry a întrebat:

Ați avut vreodată o relație cu un om pentru care să vă dați târziu seama că de fapt nu simțeați nimic și să realizați că v-ați mințit singuri o perioadă îndelungată?
Prin ceva asemănător am trecut și eu acum ceva timp și aș fi curioasă de poveștile voastre. happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubirea nu e necondiționată, acel om s-a schimbat, sau i-a cazut masca care o purta și atunci au dispărut și sentimentele tale, ai fost îndrăgostită doar de imaginația ta cu acea persoana din trecut, care nu exista.
Mi-am dat seama că nu simt nimic pentru nimeni și nu am simțit vreodată, fiecare experiență care am avut-o cu diferite tipe a fost doar pentru că personalitatea lor mă reflecta cum îmi placea mie. Dar o data ce s-a disipat asta, a dispărut în iubirea. Cum e și normal, viața merge înainte.

4 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Nu chiar... hmmm m-am mințit singura ca totul e roz când de fapt realitatea era gri, deși știam ca e gri am ignorat asta, în speranța ca poate o sa fie roz

Sunt o fire singuratica și dacă ceva nu mă atrage la o persoana nu am nevoie de 25 ani să realizez asta

| gemeni6226 a răspuns:

O data, o luna, dar eu din start am stiut ca va fi o relatie fara sentimente si nu m-am dezamagit.

| GoldenZenith a răspuns:

Nu ai cum sa nu simti nimic. Pur si simplu ce te-a atras lângă persoana respectivă la început si ce te-a determinat sa fii cu ea nu a mai existat si s-a dus pe apa sambetei. Asta te-a facut sa realizezi ca nu mai vezi omul acela asa cum il vedeai la început. Sentimentele nu au cum sa fie disimulate sau sa ai impresia ca le ai. Ele exista, nu exista sau dispar cu timpul.

| MPersephone a răspuns:

Nu pot spune neaparat ca nu simteam nimic, dar la sigur nu eram indragostita. Ma irita, dar parca nu doream sa recunosc asta. Nu regret, dar cred ca ai multe de invatat din asa gen de experiente.
Acum sunt de mult timp intr-o relatie sanatoasa, si ma plictisesc niciodata de partenrrul meu.