Stau destul de mult, dar fara motiv sincer.
Nu incerc sa leg prietenii virtuale, nici macar nu am cont pe o retea se socializare, nu joc multe jocuri...dar caut mereu ceva de facut.
Un film de downloadat, un video pe youtube, un articol pe listverse.
Imi mai ocup timpul, dar nu as zice ca sunt dependent pentru ca am momente cand nu intru cu saptamanile
Dacă am avut, le-a rezolvat mama imediat trimițându-mă afară.
Nu mă lasă să stau mai mult de 4 ore fără o pauză de cel puțin 30 de minute... mama cu ale ei "nu e bine" "mai du-te afară că o să înnebunești"
Nu sunt dependent,dar stau destul de mult in fata calculatorului,din vaste motive.
Ma pot documenta: Documentare stiintifice,carti in format pdf,de beletristica,sau filosofie.
Entertaiment:Filme,muzica,jocuri pc,chiar si site-ul acesta,TPU.
Putem spune ca,datorita tehnologiei evolutive, depindem fara sa fim considerati dependenti de computer, si pot spune chiar intr-un mod pozitiv.
Totul consta in rationalizarea vietii in conformitate cu timpul petrecut in diferite activitati, cum ar fi computerul, astfel incat nu vei putea fi dependent de absolut nici un lucru.
Cam cat stai pe zi pe pc, eu foarte mult 9, 10 ore
Cam asa si eu.
Am trecut prin perioade grele cand eram de ani tai cam de la 17 ani pana 21 de ani stateam non stop pe un chat, numai aveam viata mea, aveam o viata imaginara compusa din prieteni imaginari, e pacat ca am pierdut atata timp din viata mea pentru nimic, cu nimic nu mam ales nici macar cu o fata
Mam ales cu prima iubire si despartirea ei atat
Lasa,ca-s sute de alte femei cu care te vei putea intelege.Trebuie doar sa cauti, totul e sa vrei cu adevarat.
Acum numai vreau nimic, in cluburi mergi?
Nu merg, nu sunt genul...
Citesti cartii?
Pana acum 2 ani si cand eram singur stateam destul de mult, daca nu chiar toata ziua la pc. Mai ales vara, dormeam ziua si toata noaptea pe pc, in mare parte cs . Dar de cand cu prietena am inceput sa ies pe afara ( cu greu dar na.) si acum daca am timp 1 ora pe zi ca o am plina asa ca.
Nu pot spune ca am devenit dependenta...dar cand nu am ce face stau si 10 ore la pc.
Helaau,am deja problema asta! Daca te apuci, greu te mai vindeci de dependenta!
Eu am avut, adica doar credeam ca sunt dependenta. Ar trebui sa iesi cu prieteni mai mult si o sa uiti de pc
Asa am fost si eu anul trecut, stateam si ma jucam noaptea pana la vreo 4-5 ca ziua nu aveam timp si invepusem sa devin dependent... aveam 10 minute liber bagam cateva ture de cs dar mi s-a stricat pc-ul si intre timp mi-am luat un galaxy s2 si nici nu ma grabesc sa imi repar pc-ul pentru ca fac aproape totul pe telefon incearca sa faci pauze mai ca e prea mult 10 ore )invata carte...:*
Depinde,ce gen te-ar interesa?
De stiinta gen autori dawnkins