Am avut de cateva ori aceasta senzatie bizara.
Mult timp am intors evenimentul pe toate partile, dar nu am reusit sa ii gasesc vreo explicatie.
Inchipuitiva ca am intrat intr-o casa, la munte, undeva in zona Dornelor si lovinduma usor cu capul de tocul usii din greseala, s-a declansat intr-o fractiune de secunda acel deja-vu, urmaream ce se intampla, detasat de mine, cu ochii mariti stiind ceea ce va urma, intamplandu-se exact, in jur toate imi pareau cunoscute iar senzatia ca am mai trait exact acelasi lucru candva era coplesitoare.Mentionez ca in acel loc nu mai fusesem niciodata. Totul a durat cateva minute, putin, dar cu un impact major asupra mea si a felului meu de a gandi.
Da, de multe ori mi se intampla sa am o senzatie de deja-vu. Explicatia nu o am, si chiar nu pot sa imi dau seama ce fel de fenomen mai e si asta.
Da, si eu am patit. Am deseori impresia ca ceea ce am patit de exemplu acum s-a mai intamplat vreodata. Acum cand iti spun asta sunt cuprinsa de un fior rece.brr. Da am mai patit asta, am avut impresia ca am fost intr-un loc anume, ca patesc un lucru pentru a2a oara. Foarte ciudat.
By AlinoOtsa
Da mi se intampla si ma cam induce in eroare, incerc eu asa sa ma gandesc cand mi s-a mai intamplat mie vreodata lucrul ala
Buna!
Banuiesc ca orice persoana are deja-vu-uri, si bine-nteles ca am avut si eu ; mediumul din mine sta de veghe
peaRls întreabă:
Sebastian_5003 întreabă:
ThinkPink întreabă: