| LorReen a întrebat:

Ati avut vreodata vreun deja-vu?:-ss Eu da. Ma cam sperie aceste deja-vu`uri ale mele:-s. Daca ati avut si voihappyPovestiti-mitongue

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Deja-vu-urile sunt ceva normal. Cred ca toti le-am avut.

Ceea ce mi se pare ciudat si interesant, este ca atunci cand mi se pare ca vad o cunoscutinta, pe care n-am mai vazut-o de luni/ani de zile, peste cateva ore sau zile chiar ajung s-o intalnesc.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Am avut și eu câteva, nu m-am speriat.
Ba mă simt bine și aș vrea pe viitor să mă documentez atât cât îmi permite timpul să-mi dezvolt acest sentiment de cunoaștere fără un prealabil.
Citește aici mai multe: www.elystar.ro
Pa, pa.

| monyk a răspuns:

Buna, da mi s-a intamplat sa am de mai multe ori... odata am mers intr-o excursie cu trenul si am trecut printr-un loc care mi s-a parut cam ciudat, stiu sigur ca nu am mai fost in viata mea acolo, deodata am simtit ca am mai trecut pe acolo si mi se parea oarecum cunoscut; sau am mai patit sa fac diferite activitati si sa am impresia ca le-am mai facut odata sau ca vad ceva ce am mai vazut, etc; multe persoane patesc asta si nu e ceva de speriat, este un fenomen psihic, cine stie care o fi adevarul despre aceste ciudate deja-vu uri...

| Rukhsandra a răspuns:

Am avut si azi de dimineata tongue
cica daca ai deja-vuri inseamna ca mergi pe calea cea buna laughing

| Mirela a răspuns:

De foarte multe ori, si. mi displace acest lucru straight face ma simt ciudat cand am senzatia ca am mai facut acel lucru.